5 ΣΧΟΛΙΑ

Αυτά είπε ο Καρέρα για τις Ακαδημίες της ΑΕΚ

Τι ειπώθηκε στα mini... meeting που είχε ο Ιταλός προπονητής με τους προπονητές των Τμημάτων Υποδομής

Στα Σπάτα για να παρακολουθήσει την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ Κ17 αλλα και αυτήν της Κ19 που ακολούθησε βρέθηκε την Δευτέρα ο Μασιμο Καρερα. Ο Ιταλός τεχνικός δεν έφυγε για διακοπές και παρέμεινε στην Αθήνα για να προετοιμάσει την καλοκαιρινή προετοιμασία των κιτρινόμαυρων.

Μάλιστα στις εξέδρες του τρίτου γηπέδου που χρησιμοποιούν οι Ακαδημίες της ΑΕΚ στα Σπάτα ο Καρέρα ειχε για μερικα λεπτά συναντήσεις με τους προπονητές των Τμημάτων Υποδομής της Ένωσης που βρισκόταν στον χώρο.

Σε αυτά τα... mini meeting ο Καρέρα ήθελε να μάθει πόσο θα διαρκέσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας των Κ17 και Κ19, που δίνουν βάρος και αν έχουν προγραμματιστεί κάποια φιλικά παιχνίδια μέχρι στιγμής για να έχει την ευκαιρία να παρευρεθεί σε κάποιο από αυτά.

Ο Καρέρα έχει ζητήσει εδώ και λίγο καιρό από τον Κώστα Τσάνα και τον Ηλία Καλοπήτα τις εισηγήσεις τους για δύο παίκτες της Κ19 που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία της Πρώτης Ομάδας. Και σε αυτό αναφέρθηκαν ο Ιταλός τεχνικός με τους δύο ανθρώπους των Ακαδημιών και έχει εκπονηθεί ειδικό πρόγραμμα προπόνησης για τους δύο νεαρούς ώστε να είναι έτοιμοι για την Πρώτη Ομάδα.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΕΤΣΙΟΣ


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Manos_AEK21 - 3/8/2020 23:41

3ης λέξεις υπάρχουν για της ακαδημίες..

Αξιοκρατία - αξιολόγηση - Πολύ δουλειά...

antikeimenikos_21 - 3/8/2020 23:38

Φέρτε Ολλανδούς και Ιταλούς για τις ακαδημίες μπας και βγει κάνα πιτσιρίκι ποτέ

inzaghi9 - 3/8/2020 23:30

Τόσο στοχευμένη ενασχόληση στα θέματα των ακαδημιών και μάλιστα εκτός αγωνιστικής περιόδου από προπονητή μας δε θυμάμαι στο πρόσφατο παρελθόν. Σοβαρότατος σε όλα του.

nikolopaido21 - 3/8/2020 21:44

Το πήρε το μήνυμα...

istoria_apo_tin_poli - 3/8/2020 21:17

Καρέρα ΑΡΧΟΝΤΑΣ! Είδε ότι μεταγραφικά δε θα τραβήξει πολύ η ομάδα οπότε λέει θα βγάλω δυο πιτσιρικάδες να τους κάνω βασικούς για την ομάδα της Αγιά Σοφιάς. Και πιστεύω αυτός θα τα καταφέρει εκεί που πολλοί άλλοι απέτυχαν - στο να βγάλουν δηλαδή καλούς παίχτες απ' τις ακαδημίες μας (μόνη εξαίρεση εδώ και τόσα χρόνια ο Γαλανόπουλος)

ΕΠΟΜΕΝΟ