Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γκατούζο: Μόνο στα όνειρά μου μπορώ να μαρκάρω τον Μέσι

Αισιοδοξία ζήτησε, ενόψει της ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα, ο προπονητής της Νάπολι


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Νάπολι θα παίξει τη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου", για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, και ο Τζενάρο Γκατούζο στάθηκε στον τρόπο αντιμετώπισης του Λιονέλ Μέσι.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Ιταλός προπονητής της Νάπολι τόνισε: "Μόνο στα όνειρά μου μπορώ να μαρκάρω τον Μέσι. Ή, στο playstation του γιου μου, να βάλω Νάπολι-Μπαρτσελόνα και να προσπαθήσω να τον μαρκάρω, όταν έπαιζα στη Μίλαν με 10-15 κιλά λιγότερα".

Για τη ρεβάνς του 1-1, ο Γκατούζο είπε πως "η Μπαρτσελόνα έχει τρομερή ποιότητα. Δε χρειάζεται να σκεφτούμε αν θα σκοράρουμε ή όχι. Πρέπει να παίξουμε σαν ομάδα, να έχουμε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να έχουμε τις ευκαιρίες μας. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο. Αλλά πρέπει να είμαστε ελεύθεροι να δείξουμε την ποιότητά μας".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ