0 ΣΧΟΛΙΑ

Στον «αέρα» λόγω κοροναϊού το Όπεν της Μαδρίτης

Οι τοπικές υγειονομικές αρχές τους συνέστησαν να μη διεξαχθεί το τουρνουά τον επόμενο μήνα.

Ο κοροναϊός χτυπά και το  Όπεν της Μαδρίτης. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν σήμερα (1/8) ότι οι τοπικές υγειονομικές αρχές τους συνέστησαν να μη διεξαχθεί το τουρνουά τον επόμενο μήνα.

Αιτία είναι η αύξηση των κρουσμάτων στην ισπανική πρωτεύουσα. Το Όπεν της Μαδρίτης, το οποίο αναπρογραμματίστηκε για το διάστημα 12-20 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει αγώνες σε άνδρες και γυναίκες, είναι σημαντικό τουρνουά για την προετοιμασία των παικτών ενόψει του Ρολάν Γκαρός, το οποίο φέτος αρχίζει στις 27/9.

«Οι διοργανωτές του Όπεν της Μαδρίτης βρίσκονται σε στενή επικοινωνία με τους αρμόδιους οργανισμούς υγείας στην Κοινότητα της Μαδρίτης και με το Εθνικό Συμβούλιο Αθλητισμού» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει: 


«Στην τελευταία συνάντηση, στις 29 Ιουλίου, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων... στη Μαδρίτη τις τελευταίες ημέρες, οι διοργανωτές εξέφρασαν τις ανησυχίες τους σχετικά με τη δυνατότητα να διοργανώσουν το τουρνουά απαλλαγμένο από επιπλοκές στην υγεία που μπορεί να επηρεάσουν παίκτες, φιλάθλους και προσωπικό. Λόγω αυτής της κατάστασης, οι διοργανωτές ζήτησαν τη βοήθεια του Αντόνιο Θαπατέρο, αναπληρωτή γραμματέα Δημόσιας Υγείας, και τους συστήθηκε να μην διοργανώσουν το τουρνουά λόγω της τρέχουσας τάσης των κρουσμάτων».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ