Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έντεκα χρόνια φυλάκιση στον δολοφόνο του Σίνοτ

Ο 22χρονος πρώην παίκτης της Χάντερσφιλντ είχε δεχθεί επίθεση, έξω από παμπ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η αγγλική δικαιοσύνη έκρινε ένοχο τον Κάι Ντένοβαν, για τον θάνατο του Τζόρνταν Σίνοτ, τον περασμένο Ιανουάριο, που συντάραξε το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον Ντένοβαν σε 11 χρόνια φυλάκιση, ενώ οι δυο συνεργοί του, Κάμερον Μάθιους και Σον Νίκολσον, αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης για 8 χρόνια και 14 μήνες αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος πρώην παίκτης της Χάντερσφιλντ, Τζόρνταν Σίνοτ, είχε χάσει τη ζωή του στις 25 Ιανουαρίου έξω από παμπ στην περιοχή του Νότιγχαμ, λίγο αφότου διακομίστηκε στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σοβαρά τραύματα στο κεφάλι από την επίθεση που δέχθηκε από τους τρεις άνδρες.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ