Quantcast
NEWS
163 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έρχεται και υπογράφει ο «τρελός» στην ΑΕΚάρα

Πιθανότατα για 4 χρόνια το νέο συμβόλαιο του Βράνιες, τρελάθηκαν στην Άντερλεχτ με τις υποχωρήσεις που έκανε για να γυρίσει για πάντα στην ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία εχει μπει η μεγάλη και... μόνιμη, αυτή τη φορά, επιστροφή του Βρανιες. Ο «τρελός»... τρέλανε τους Βέλγους της Αντερλεχτ και ουσιαστικά ηταν αυτός που έκανε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα απο ό,τι στην πραγματικότητα ήταν για να επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Έχοντας στα χέρια του την πρόταση της ΑΕΚ εδώ και καιρό, μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν σε συνάντηση που έγινε όταν ήρθε στην Αθήνα για να μαζέψει (θεωρητικά) τα πράγματα του μια εβδομάδα μετά τη... φυγή του, ο Βρανιες ήξερε πως η ομάδα τον περιμένει. Μαλιστα ειχε ζητήσει τετραετές συμβόλαιο και πιθανότατα θα το παρει, εστω για 3+1, ενα πραγματικό συμβόλαιο ζωής που όταν ολοκληρωθεί θα του αποφέρει περισσότερα απο το 1.800.000 εγγυημένο που ειχε για δυο χρονια στην Αντερλεχτ.

Η ΑΕΚ τού έδωσε την ασφάλεια να κινηθεί αφού του εξασφάλισε συμβόλαιο ζωης στην ομάδα που θέλει και... έξτρα μπόνους τον προπονητή που τον έχει παντα πρώτη επιλογή και έτσι τρέλανε και τους... Βέλγους για άλλη μια φορά αυτή τη φορα θετικά.

Το Σάββατο έγιναν οι κρίσιμες συζητήσεις και η Αντερλεχτ πέτυχε σχεδόν οτι ήθελε με αποτέλεσμα η μεγάλη επιστροφή στην ΑΕΚ να θεωρείται πλέον δεδομένη. Η άφιξη του στην Αθήνα αναμένεται σήμερα ή αύριο και μόλις ολοκληρωθεί η μεταγραφή η ΑΕΚ θα εχει πετύχει τον πρώτο της στόχο για το κέντρο της άμυνας με τον παίκτη που ήθελε όσο κανέναν άλλο ο Μάσιμο Καρέρα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ