Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μητσοτάκης για Αγιά Σοφιά: Αισθάνθηκα ό,τι όλοι οι Έλληνες

Ο διάλογος Σακελλαροπούλου-Παναγιωτόπουλου για το «Oruc Reis»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πολλούς και ενδιαφέροντες διαλόγους είχε η δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Φυσικά, κυριάρχησαν η Αγιά Σοφιά και η ένταση στα ελληνοτουρκικά.
Σε στενό πηγαδάκι, στο περιθώριο της δεξίωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, ρωτήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πώς αισθάνθηκε βλέποντας την εικόνα μέσα από την Αγία Σοφία.
«Δεν αισθάνθηκα τίποτα λιγότερο από ό,τι όλοι οι Έλληνες», απάντησε ο πρωθυπουργός.

Δημοσιογράφος, θέλοντας να πειράξει τον πρωθυπουργό, είπε για το τετ-α-τετ στο κιόσκι: «Τελικά, το κάνατε το συμβούλιο αρχηγών». Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, που επιμένει στη σύγκλησή του, γέλασε, ενώ ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, είπε «εγώ το πρότεινα». Για να απαντήσει με χιούμορ ο πρωθυπουργός: «Ναι, αλλά χωρίς πρακτικά».
Λίγο αργότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μια συζήτηση με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων για διάφορα θέματα, τις διακομιδές ασθενών, τις δωρεές κ.λπ. Φεύγοντας, ο πρωθυπουργός ευχήθηκε στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων «να έχουμε ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο».
Ο διάλογος Σακελλαροπούλου-Παναγιωτόπουλου

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε έναν ενδιαφέροντα διάλογο με τον υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, παρόντος του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου, σχετικά με τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και το «Oruc Reis». Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

    Σακελλαροπούλου: Τι μαθαίνουμε;
    Παναγιωτόπουλος: Εμείς στις θέσεις μας και εκείνοι στις δικές τους.
    Σακελλαροπούλου: Το «Oruc Reis» παραμένει αγκυροβολημένο;
    Παναγιωτόπουλος: Η κατάσταση θα εξομαλυνθεί όταν επιστρέψουν στους ναυστάθμους οι στόλοι. Είμαστε μια χώρα που δεν πλήττει ποτέ. Συγκλονιστική.
    Σακελλαροπούλου: Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να το δεις, η προσέγγιση πρέπει να είναι πάντα ψύχραιμη. Οι Ένοπλες Δυνάμεις έδειξαν πολύ υψηλά αντανακλαστικά.
    Παναγιωτόπουλος (δείχνοντας τον Α/ΓΕΕΘΑ): Έχουμε γερές πλάτες να στηριζόμαστε.
Πηγή: iefimerida.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ