ΙΤΑΛΙΑ SERIE A' - 34η αγωνιστική
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΛΑΤΣΙΟ: 2-1
ΓΗΠΕΔΟ:Στάδιο Γιουβέντους
Η Γιουβέτους με δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά επικράτησε τελικά με 2-1 της Λάτσιο και βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο. Η ομάδα του Σάρι είχε δοκάρι μόλις στο 12ο λεπτό μετά από κεφαλιά του Σάντρο. Πέντε λεπτά μετά το σουτ του Κατάλντι κόντραρε, βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Ο Ρονάλντο στο 35' έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 43' ο Ιμόμπιλε είχε σουτ στο δοκάρι.
Στην επανάληψη, μόλις στο 47', ο Λατσάρι έκοψε πάνω στη γραμμή το πλάσε του Κριστιάνο. Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Μπάστος. Ο διαιτητής έδειξε αρχικά φάουλ αλλά είδε το VAR και άλλαξε την απόφαση του. Ο Κριστιάνο εκτέλεσε σωστά και έκανε το 1-0. Στο 54' ο Ντιμπάλα έφυγε στην κόντρα, έκοψε για τον Πορτογάλο που πέτυχε και το 2-0. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε με την επόμενη φάση να σημειώνεται στο 72' όταν ο Ντιμπάλα σούταρε και ο Στρακόσα μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Πέντε λεπτά μετά ο Άντερσον απείλησε με σουτ και ο Σέζνι έδιωξε, όπως έκανε και στο 78' στην κεφαλιά του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Η Λάτσιο κέρδισε πέναλτι στο 82' σε ανατροπή του Ιμόμπιλε από τον Μπονούτσι. Το εκτέλεσε ο Ιμπόμπιλε και μείωσε σε 2-1. Στο 90' ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έκανε πολύ ωραίο σουτ αλλά ο Σέζνι αντέδρασε εντυπωσιακά.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Κουαδράδο, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Σάντρο, Ράμσεϊ (57'Ματουιντί), Μπετανκούρ, Ραμπιό, Ντόουγκλας Κόστα (57'Ντανίλο), Ρονάλντο, Ντιμπάλα (89'Ρουγκάνι).
ΛΑΤΣΙΟ: Στρακοσά, Ατσέρμπι, Φελίπε (89'Φάλμπο), Μπάστος, Ντ.Άντερσον (66'Βάβρο), Παρόλο, Κατάλντι (75'Α.Άντερσον), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λατσάρι (89'Μορό), Ιμόμπιλε, Καϊσέδο (66'Αντεκάνιε).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
