Θλίψη. Αυτό προκαλεί το ποστάρισμα του Γρηγόρη Ψαριανού. Ο οποίος θέλησε να τοποθετηθεί για τον θάνατο του Βαγγέλη Μάγγου και το έκανε… αστειευόμενος σχετικά με τον χρόνο που μεσολάβησε από τον ξυλοδαρμό και τον θάνατο του.
Ο νεαρός Βασίλης Μάγγος πριν από ένα μήνα είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από άνδρες των ΟΠΚΕ και των ΜΑΤ στον Βόλο κατά την διάρκεια διαμαρτυρίας και από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή απώλειά του, αρκετοί την συνέδεσαν με το περιστατικό αυτό. Παρά το γεγονός οτι η οικογένειά του στέκεται περισσότερο στο ψυχολογικό κομμάτι των όσων πέρασε στα χέρια της αστυνομίας, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς να υπολογίζει το δράμα που περνάνε οι συγγενείς και οι φίλοι του αποφάσισε να αναπαράγει ένα μήνυμα στο Twitter.
Το απαράδεκτο μήνυμα...
«Σχετική ανάρτηση αγνώστου: Πεθανε ο πατερας φιλου.
Ο θανατος του οφείλεται στα χημικα που' χαν ριξει στη διαδηλωση των συνταξιουχων τον Οκτωβριο του 16 επι κυβερνησεως του Συριζα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Άλλος ένας εθνάρχης που τον ψηφίζουν κιόλας, εσύ είσαι από τους μεγαλύτερους καραγκιοζηδες, τσαρλατανος και κοπρόσκυλο γιατί δεν έχεις δουλέψει και ποτέ σου!!!
Οι λέξεις άνθρωπος,χιούμορ και αριστερά Δεν έχουν συναντήσει τον Ψαριανο,πιστεύω πως για την θεσούλα του έγινε και γαύρος, υπάλληλος του φαταουλ...
Εμετός σε συσκευασία πολιτικού.
Ούτε απ' έξω να μην περάσει. Δεν είσαι αεκτζης, δεν είσαι άνθρωπος, δεν ήσουν ποτέ αριστερός.
Οπου τον βρειτε πισσα και πουπουλα..αθλιε..
Τιποτενιε εξευτελισμενε σκουπιδι.Σεβασου την μνήμη ενός νεκρού ανθρώπου.Με πιο δικαίωμα μπορείς να αστειεύεσαι με ένα τόσο σοβαρό γεγονός.Ντροπη και αηδία τέτοιοι άνθρωποι να κυβερνούν την χωρα
Σκουπίδι !!!
Ψαριανε κανε κινηση να ρθεις Αγια Σοφια να σε παρουν τεσσερις. Τιγρη αν το γηπεδο μας θες να ειναι μοναδικο κανενα πολιτικο σκουπιδι να μην πατησει το ποδι του.
Ελπίζω αυτό το βρωμερό και άθλιο υποκείμενο να είναι στη λίστα με τους ανεπιθύμητους για την είσοδο στην Αγιά Σοφιά!
Eγω ελπιζω να κανει το λαθος να εμφανιστει στο γηπεδο αλλα με αυτα που εχει πει τα τελευταια χρονια δε νομιζω να τολμαει να κυκλοφορησει αναμεσα σε πληθος κοσμου...
Τι να πω αλήθεια.
Θληβωμε όταν διαβάζω δηλώσεις πολιτικών που ψηφίζουμε για κάποιους λόγους που δεν είναι η ώρα να αναληθουν αλλά ένα είναι σίγουρο.
Ντροπή και μόνο ντροπή που βγαινει και κάνει τέτοιες δηλώσεις
Ψαριανέ πραγματικά σε λυπάμαι για το εγκεφαλικό πρόβλημα που έχεις για να γράψεις αυτά που έγραψες για μια ψυχούλα 20 χρονών που δεν θα μπορέσει να ζήσει τίποτα από όλα αυτά που ζήσαμε και ζούμε εμείς, ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα όπως π.χ. να κάνει οικογένεια και παιδάκια και να τα βλέπει να μεγαλώνουν και να χαίρετε ,αλλά και το απόλυτα φυσιολογικό να αυτός τους γονείς του και όχι το αντίθετο που έγινε, αλλά αυτά για εσένα όπως φαίνεται είναι ασήμαντα στοιχεία ζωής... ΣΥΝΕΧΕΙΑ .Περισσότερο όμως σε λυπάμαι για το πόσο μικρόψυχος και κακός άνθρωπος είσαι για να μην σεβαστείς τον πόνο των γονιών του παιδιού γι
Ψαριανέ πραγματικά σε λυπάμαι για το εγκεφαλικό πρόβλημα που έχεις για να γράψεις αυτά που έγραψες για μια ψυχούλα 20 χρονών που δεν θα μπορέσει να ζήσει τίποτα από όλα αυτά που ζήσαμε και ζούμε εμείς, ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα όπως π.χ. να κάνει οικογένεια και παιδάκια και να τα βλέπει να μεγαλώνουν και να χαίρετε ,αλλά και το απόλυτα φυσιολογικό να αυτός τους γονείς του και όχι το αντίθετο που έγινε, αλλά αυτά για εσένα όπως φαίνεται είναι ασήμαντα στοιχεία ζωής... ΣΥΝΕΧΕΙΑ .Περισσότερο όμως σε λυπάμαι για το πόσο μικρόψυχος και κακός άνθρωπος είσαι για να μην σεβαστείς τον πόνο των γονιών του παιδιού για αυτό που περνάνε, και πραγματικά σου εύχομαι ο Θεός να μην σου δώσει ποτέ ούτε το 1/10 του πόνου που έχουν οι γονείς του παιδιού αυτή την ώρα γιατί δεν θα είχες το κουράγιο ούτε μια ώρα να αντέξεις .Για τους γονείς του παιδιού νιώθουμε όλοι εμείς ρε Ψαριανέ σεβασμό και συμπόνια ,σεβασμό για το φορτίο που έχουν και θα έχουν για την υπόλοιποι ζωή τους αλλά και συμπόνια για τον πόνο τους που είναι τεράστιος. Για σένα πάλι λύπηση και οίκτο για την κατάντια σου, άντε και κάποια μέρα μακάρι να νιώσεις και άνθρωπος για να δεις τι χάνεις όλα αυτά τα χρόνια που είσαι έτσι.
Ο Ψαριανός έχει καταντήσει σκουπίδι. Ντρέπομαι που είναι ΑΕΚ. Μάλιστα, ήταν και κατά του γηπέδου στη Ν.Φιλαδέλφεια και υπέρ της ανέγερσης στην περιοχή του ΟΔΔΥ.
Αυτό δεν έχει καμία σημασία
Σε Ήτε ΑΕΚτζήδες ήτε οτιδήποτε, η αλαζονεία φωλιάζει .. Είναι του Ανθρώπου
Δεν ντρέπεται λίγο! Ο θάνατος του παιδιού είναι πολύ νωπός, πριν λίγες μέρες «έφυγε». Είναι δυνατόν να αστειεύεται! Λίγος Σεβασμός!!