0 ΣΧΟΛΙΑ

Πέτσας: Κανένα θέμα με την παρουσία Μπογδάνου σε συγκέντρωση κατά των προσφύγων μαζί με τον Κασιδιάρη

Δεν υπάρχει κανένα θέμα για την κυβέρνηση σχετικά με την συμμετοχή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μπογδάνου, στην συγκέντρωση της Τετάρτης στην πλατεία Βικτωρίας που δήλωναν «αγανακτισμένοι» με τους πρόσφυγες, στην οποία παραβρέθηκε και ο  Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν προβληματίζει την κυβέρνηση η συμμετοχή του βουλευτή της στην συγκέντρωση πολιτών, με σαφή ξενοφοβικό προσανατολισμό αφού ζητούσαν μέτρα για την παρουσία των προσφύγων στην Πλατεία Βικτωρίας, όπου μετείχε και ο υπόδικος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιαρης, επισήμανε ότι «δεν το βλέπουμε έτσι». Σημείωσε ότι δεν τίθεται θέμα αφού «κάθε βουλευτής είναι ελεύθερος να συμμετέχει σε οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμεί».

Μάλιστα ο κ. Πέτσας κάλεσε τους δημοσιογράφους να κρίνουν το τι συνέβη την Τετάρτη στην Πλατείας Βικτωρίας. Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία δύο συγκεντρώσεις. Μία συγκέντρωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες μετά τα μέτρα που λήφθηκαν προκειμένου να απομακρυνθούν από την πλατεία. Παράλληλα διεξήχθη και συγκέντρωση πολιτών, οι οποίοι ζητούσαν να απομακρυνθούν οι πρόσφυγες από την πλατεία. Ο Στέλιος Πέτσας αναφερόμενος στο γεγονός σημείωσε πως «είδαμε δύο διαδηλώσεις. Αφήνω σε εσάς να κρίνετε ποια ήταν η αντισυγκέντρωση».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ