Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πατέρας Βασίλη Μάγγου: Ορίσαμε πραγματογνώμονα για τη νεκροψία

«Θεωρούμε πως έχουμε δικαίωμα ως οικογένεια να ορίσουμε έναν δικό μας σύμβουλο στην εξέταση», τόνισε ο πατέρας του 27χρονου


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η οικογένεια του 27χρονου Βασίλη Μάγγου, ζήτησε, στην διαδικασία της νεκροψίας που θα γίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, να παρευρίσκεται και πραγματογνώμονας που έχει οριστεί από την ίδια, μαζί με τον ιατροδικαστή που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Λίγο μετά τις 09:30 το αίτημα κατατέθηκε από την οικογένεια στην Ασφάλεια Βόλου, ώστε να διαβιβαστεί στη Θεσσαλονίκη. Όμως, όπως λέει ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου μιλώντας στο News 24/7, έλαβε ως απάντηση πως θα πρέπει να δοθεί έγκριση εισαγγελέα για κάτι τέτοιο.

«Καταθέσαμε το αίτημα μαζί με τον δικηγόρο μου, ωστόσο μας είπαν πως πρέπει να έχουμε την έγκριση του εισαγγελέα. Ο εισαγγελέας αυτή τη στιγμή δεν είναι στο γραφείο του και δεν μπορούμε να τον βρούμε.

Όπως μου είπε ο δικηγόρος μου, δεν καταλαβαίνει γιατί έχει ζητηθεί η έγκριση εισαγγελέα, καθώς δεν το προβλέπει ο νόμος. Ουσιαστικά η αίτησή από την οικογένεια, είναι απλώς γνωστοποίηση πως θα παρίσταται πραγματογνώμονας που ορίσαμε. Εκείνοι ξαφνικά ζητάνε έγκριση εισαγγελέως.

Ελπίζω πως δεν θα κάνουν την ιατροδικαστική εξέταση πριν βρούμε τον εισαγγελέα και θα περιμένουν στην Θεσσαλονίκη όπως έχουμε ζητήσει από τον ιατροδικαστή που βρίσκεται εκεί. Θεωρούμε πως έχουμε δικαίωμα ως οικογένεια να ορίσουμε έναν δικό μας σύμβουλο στην εξέταση».

Πηγή: news247.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ