Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν φαίνεται πως διανύει τις τελευταίες του μέρες στην Γιουβέντους. Σύμφωνα με την τορινέζικη "Tuttosport", η DC United και η Los Angeles Galaxy εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για να αποκτήσουν τον 32χρονο επιθετικό.
Το συμβόλαιο του Ιγκουαΐν λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, επομένως οι δύο πλευρές θα καθίσουν τώρα στο τραπέζι για να αναλύσουν τα δεδομένα, τα οποία δεν είναι θετικά για τον Αργεντινό επιθετικό μετά την ανανέωση του συμβολαίου του συμπατριώτη του, Πάουλο Ντιμπάλα.
Ο Ιγκουαΐν φέτος έμεινε στο ρόστερ της "Γηραιάς Κυρίας", σε αντίθεση με πέρυσι που πήγε δανεικός για έξι μήνες σε Μίλαν και Τσέλσι, ωστόσο είχε δευτερεύοντα ρόλο με τον Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο.
Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, οπότε ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός θα κοιτάξει τις επιλογές που έχει. Την φετινή σεζόν έπαιξε 39 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 9 γκολ και 8 ασίστ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
