Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, αντέδρασε στην απόφαση του CAS να αθωώσει την Μάντσεστερ Σίτι, και να αναιρέσει την τιμωρία που επιβλήθηκε από την UEFA για διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Τέμπας τα έβαλε με το CAS, αμφιβάλλοντας για την καταλληλότητά του ως αντικειμενικού διαιτητικού δικαστηρίου. Ο Τέμπας δήλωσε τα εξής: "Πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε εάν το CAS είναι το κατάλληλο σώμα στο οποίο θα ασκούν έφεση για θεσμικές αποφάσεις στο ποδόσφαιρο. Η Ελβετία είναι μία χώρα με μία εξαιρετική ιστορία διαιτησίας, όμως το CAS δεν είναι ούτε καλούτσικο".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
