Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Mirror αναφέρει πως η Σέλτικ έχει ζητήσει να αποκτήσει, με τη μορφή δανεισμού, τον Ντάνιελ Ποντένσε.
Για τον 24χρονο Πορτογάλο ακραίο επιθετικό, η Γουλβς κατέβαλε, τον Ιανουάριο, σχεδόν 20 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό, αλλά, μέχρι στιγμής, δεν έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του.
Συγκεκριμένα, ο Ποντένσε μετράει οχτώ συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Europa League με τη Γουλβς, εκ των οποίων οι επτά είναι ολιγόλεπτες.
Το συμβόλαιο του Ποντένσε λήγει το 2024, η Σέλτικ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της και ο προπονητής της Γουλβς, ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, δεν εχει λάβει κάποια οριστική απόφαση για τον Ποντένσε, καθώς περιμένει να τον δει στα εναπομείναντα παιχνίδια.
Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!(21+ | Παίξε Υπεύθυνα)