Την ικανότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο να διαχειρίζεται την πίεση εκθείασε ο Μαουρίτσιο Σάρι μετά και τα δυο γκολ του Πορτογάλου, στο 2-2 της Γιουβέντους κόντρα στην Αταλάντα.
"Είναι πρωταθλητής με τα πόδια και με το μυαλό. Καταφέρνει να διαχειριστεί την πίεση που έχει με απίστευτο τρόπο", είπε ο Ιταλός τεχνικός, ενώ πρόσθεσε για το παιχνίδι:
"Αξίζαμε τον πόντο σήμερα. Πήραμε ισοπαλία με μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, και είναι πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Η μάχη για το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, υπάρχουν ακόμα 18 πόντοι διαθέσιμοι".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
