0 ΣΧΟΛΙΑ

Έρχεται «καμπάνα» για κορυφαίο δημοσιογράφο του ESPN, έβρισε γερουσιαστή

Ο Βοϊναρόφσκι έσπευσε να απολογηθεί

Ο Έιντριαν Βοϊναρόφκσι είναι έγκριτος και έγκυρος δημοσιογράφος του ESPN, που σε κάθε free agency ο κόσμος περιμένει να δει τι θα "τουϊτάρει", για να μάθει πού έρχεται η μεγάλη... βόμβα στο NBA.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, το όνομά του συζητιέται όχι για καλό λόγο. Ο δημοσιογράφος έστειλε ένα "χυδαίο", όπως αποκαλούν τα media των ΗΠΑ, e-mail στον γερουσιαστή του Μιζούρι, Τζος Χιούλεϊ. Και τι έλεγε αυτό; Μόνο δύο λέξεις. "F*** you".

Την Παρασκευή, ο Χιούλεϊ είχε στείλει ένα γράμμα στον κομισάριο του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, και τον ρωτούσε γιατί το ΝΒΑ δεν επέτρεψε μηνύματα στις φανέλες των παικτών, όπως τα "Support Our Troops" και "Back the Blue". Πρόκειται για συνθήματα που στηρίζουν στρατεύματα και την επιβολή του νόμου. Στο γράμμα ακόμη ζητούσε να μάθει για τη σχέση που υπάρχει τώρα με την Κίνα.

Μετά από αυτά, ο Έιντριαν Βοϊναρόφκσι φαίνεται πως δεν... άντεξε, και του απάντησε καταλλήλως, αφού θεώρησε πως αυτό ήταν ασέβεια στην δράση των παικτών, που θέλουν να προωθήσουν το "Black Lives Matter".

Όμως, τα... μάζεψε, αλλά το «ESPN» δεν είναι καθόλου ικανοποιημένο μαζί του, μετά από αυτό. Όπως ανέφερε η γνωστή ιστοσελίδα των ΗΠΑ, θα μιλήσει προσωπικά με τον Βοϊναρόφσκι και θα λύσει το θέμα εσωτερικά.

Στο απολογητικό του μήνυμα, ο Βοϊναρόφσκι σημειώνει τα εξής: "Ήμουν ασεβής κι έκανα ένα λάθος που μετανιώνω. Ζητώ συγγνώμη για τον τρόπο που εκφράστηκα και θα επικοινωνήσω άμεσα με τον γερουσιαστή Χιούλεϊ για να απολογηθώ. Πρέπει επίσης να απολογηθώ στους συναδέλφους μου στο "ESPN", επειδή ξέρω πως οι πράξεις μου ήταν ανεπίτρεπτες και δεν πρέπει να εκφράζουν κανέναν από αυτούς"


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ