Τα ονόματα των Μαουρίσιο Ποτσετίνο, Μάρκο Σίλβα και Ερνέστο Βαλβέρδε έχουν γραφτεί για τον πάγκο της Μπενφίκα, ωστόσο, ο βασικός στόχος του προέδρου Λουίς Φιλίπε Βιέιρα είναι ο Ζόρζε Ζέσους.
Για χάρη του 65χρονου, η διοίκηση της Μπενφίκα έστειλε άνθρωπο στην Βραζιλία για να τον πείσει να λύσει το συμβόλαιό του με την Φλαμένγκο, στο οποίο υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.
Μέχρι να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με την πλευρά του Ζέσους, μάλιστα, η Μπενφίκα δεν θα κάνει κίνηση για κανέναν άλλο προπονητή. Αν και εφόσον ο πρώην τεχνικός τους πει «όχι», μόνο τότε θα κοιτάξουν άλλες επιλογές, με τα ονόματα των Ουνάι Έμερι και Μαρσέλο Γκαγιάρδο σε πρώτο πλάνο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!