Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Νέα νίκη της Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ

Το CAS δικαίωσε ξανά την Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά σε δικαστική διαμάχη με την πρώην ομάδα του Νεϊμάρ, Σάντος.


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Σάντος θέλησε να λάβει αποζημίωση ύψους 61,3 εκατομμυρίων ευρώ για παράνομες ενέργειες στη μεταγραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού για την "μπάρτσα" το 2013. Ωστόσο κάτι τέτοιο δέν έγινε ποτέ αποδεκτό. 

Όπως έκανε γνωστό το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο, η Ισπανική ομάδα δεν παραβίασε τη συμφωνία που υπήρχε μεταξύ του Νεϊμάρ και της «αλβινέγκρο», ούτε πλήρωσε έξτρα ποσά στον πατέρα του παίκτη για να τον πείσει να υπογράψει με τον σύλλογο της Βαρκελώνης.

Ως εκ τούτου το έτοιμα των Βραζιλιάνων πήγε στον... κουβά.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ