0 ΣΧΟΛΙΑ

Έκανε ντους σε ζωντανή τηλεδιάσκεψη! (VIDEO)

Εμφανίστηκε ολόγυμνος σε ολόκληρη την πόλη!

Με καμία άλλη δεν έμοιαζε η συγκεκριμένη τηλεδιάσκεψη ενός τοπικού δημοτικού συμβουλίου σε βόρεια περιφέρεια της Ισπανίας καθώς ένας από τους δημοτικούς συμβούλους αποφάσισε να κάνει το μπανάκι του με τους πάντες να βλέπουν!

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου της Τορελαβέγκα αποφάσισαν μέσα στην εβδομάδα να πραγματοποιήσουν τηλεδιάσκεψη για να συζητήσουν ορισμένα από τα προβλήματα της περιοχής. Μάλιστα, η τηλεδιάσκεψη μεταδιδόταν live τόσο για τους δημοσιογράφους όσο και για τους δημότες.

Ένας εκ των συμμετεχόντων ήταν και ο Μπερνάρντο Μπουστίγιο, εργαζόμενος με μερική απασχόληση στον δήμο, ο οποίος βλέποντας ότι η τηλεδιάσκεψη καθυστερεί ανησύχησε πως δεν θα προλάβει να κάνει ένα ντους, ώστε να μεταφέρει, στη συνέχεια, την κόρη του στις υποχρεώσεις της και να πάει αργότερα στην άλλη του δουλειά, αυτή του δάσκαλου κολύμβησης.

Έτσι, αποφάσισε να πάρει το laptop στο μπάνιο του σπιτιού του, να ελαχιστοποιήσει την οθόνη, ώστε να μπορεί να ακούει όσα λέγονται και να κάνει ντους. Ωστόσο, μάλλον κάτι πήγε στραβά στις ρυθμίσεις και την ώρα που οι συνάδελφοί του συζητούσαν για το πώς θα καθαρίσουν ένα τοπικό ποτάμι, η εικόνα του συνέχιζε να φαίνεται με τον ίδιο να είναι γυμνός προφανώς μέσα στο ντους.

Κι αν στην αρχή, το διαχωριστικό τζάμι της ντουζιέρας κάλυπτε τη δραστηριότητα του Μπουστίγιο, όταν εκείνος βγήκε για να απαντήσει στο κινητό του τηλέφωνο, χωρίς να αντιληφθεί τις εκκλήσεις των συναδέλφων του για «προσοχή», τότε έγιναν... τα αποκαλυπτήρια!

Ακολούθησε ένας μικρός πανικός, μέχρι τη στιγμή που ο δήμαρχος ανέλαβε δράση και διέκοψε την τηλεδιάσκεψη!

Το περιστατικό έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με τον Μπουστίγιο να διευκρινίζει ότι επρόκειτο για ένα αθώο ατύχημα, να ζητάει συγνώμη από όσους ενόχλησε η εικόνα του και να παραιτηθεί από τα κοινά... «Δεν μπορώ παρά να μετανιώνω που το τέλος της πολιτικής μου ζωής… έχει να κάνει με τη γυμνή μου εικόνα, κάτι που δεν είναι και τόσο μεγάλη υπόθεση», ανέφερε.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ