0 ΣΧΟΛΙΑ

Μητσοτάκης και Φύσσας θυμήθηκαν τον θρίαμβο του EURO 2004 (VIDEO)

Ο πρωθυπουργός και ο παλαίμαχος άσος στάθηκαν, μεταξύ άλλων, στην ενότητα των Ελλήνων

Στο τελευταίο επεισόδιο της επετειακής εκπομπής "2004 δευτερόλεπτα" της Cosmote TV, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συζήτησε με τον Τάκη Φύσσα, στο Καλλιμάρμαρο, για τον θρίαμβο της εθνικής ομάδας, στην Πορτογαλία, πριν από 16 χρόνια.

Μεταξύ άλλων, στάθηκαν στην ενότητα και την πειθαρχία των Ελλήνων παικτών που έφερε αυτή την επιτυχία. Μια ενότητα ανάλογη με αυτή που έδειξαν οι Έλληνες πολίτες στην πανδημία του κοροναϊού για το κοινό καλό.

Ο Τάκης Φύσσας ανέφερε: "Είχαμε σχέδιο και πλάνο και το δείξαμε και τώρα στην πανδημία. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Να μην ζούμε μόνο με τις αναμνήσεις. Και τώρα με την πανδημία ενωθήκαμε και πειθαρχήσαμε για το κοινό καλό".

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε: "Οι συνταγές της επιτυχίας είναι η ομαδική δουλειά, ο προπονητής που βάζει τους κανόνες και είναι δίκαιος στις επιλογές του και η αίσθηση της πειθαρχίας και της σκληρής δουλειάς. Τίποτα δεν έρχεται τυχαία. Αυτά τα δείξαμε και στην πανδημία. Δείξαμε ότι δεν υπάρχουν στερεότυπα για την Ελλάδα και ότι μπορούμε να μπούμε σε τάξη και πειθαρχία. Μπορούμε να εκπλήσσουμε τους εαυτούς μας ευχάριστα".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ