0 ΣΧΟΛΙΑ

Πέθανε η γηραιότερη γάτα του κόσμου - Ήταν 31 ετών!

Ο Rubble είναι ένας γάτος που έγραψε ιστορία. Κι αυτό γιατί έζησε 31 ολόκληρα χρόνια, ενας αριθμός που αντιστοιχεί σε περίπου 150 γατίσια χρόνια! Τελικά, ο γάτος που πιστεύεται ότι ήταν η γηραιότερη γάτα στον κόσμο έφυγε από τη ζωή.

Η ιδιοκτήτριά του Μισέλ Χεριτάζ, από το Έξετερ της Αγγλίας, επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας πως ο Rubble πέθανε λίγο προτού κλείσει τα 32 της χρόνια, που θα ήταν τον περασμένο Μάιο. «Ήταν ένας καταπληκτικός σύντροφος που είχα την ευχαρίστηση να ζήσω μαζί του για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα» δήλωσε η 52χρονη, αναφέροντας πως ήταν το δώρο της για τα 20α της γενέθλια. «Ήταν μία από τις γάτες που μόλις είχε αποκτήσει ο φίλος της αδερφής μου κι εγώ μόλις είχα μετακομίσει στο νέο μου σπίτι. Ένιωθα μόνη, οπότε τον πήρα».

Η ιδιοκτήτριά του πιστεύει πως η μεγάλη διάρκεια ζωής της γάτας, οφείλεται στον τρόπο ζωής μαζί της, καθώς του φερόταν σαν να ήταν δικό της παιδί. «Πάντα του φερόμουν σαν να είναι παιδί μου» εξήγησε. «Δεν έχω παιδιά και είχα άλλη μία γάτα που την έλεγαν Μεγκ, η οποία έζησε 25 χρόνια. Αν νοιάζεσαι για κάτι, ανεξάρτητα από το τι είναι, διαρκεί».

Η ιδιοκτήτρια θυμήθηκε τις τελευταίες ημέρες του Rubble, λέγοντας πως η επιδείνωση της υγείας του ήταν «ραγδαία» προς το τέλος. «Είπα στον άντρα μου τα Χριστούγεννα πως νομίζω ότι θα ήταν τα τελευταία που θα περνούσαμε με του Rubble. Είχε αρχίσει να σταματά να τρώει και έπινε μόνο νερό» είπε η 52χρονη. «Αδυνάτισε πολύ. Πήγα στην δουλειά μου ως συνήθως και όταν επέστρεψα, ο άντρας μου μου είπε ότι ο γάτος μας είχε διασχίσει τον δρόμο όπως κάθε μέρα και δεν επέστρεψε ποτέ, επομένως πιστέψαμε πως πέθανε». 

«Ήταν ένα υπέροχο πλάσμα που είχε τις δικές του συνήθειες. Είχε τα αγαπημένα του μέρη για ύπνο και του άρεσε το φαγητό του, οπότε όταν σταμάτησε να συμβαίνει αυτό, απλά το καταλάβαμε».


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ