Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο ούτε από την ΑΕΚ ούτε από τη Νταντί Γ. καθώς το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι είναι σε λιγότερο από 15 ημέρες. Αμφότερες λοιπόν οι ομάδες θα προσπαθήσουν μέσα σε αυτό το μικρό διάστημα να μάθουν όσο γίνεται καλύτερα τον αντίπαλό τους. Έτσι ο βοηθός προπονητή της Νταντί Γιουνάιτεντ Πολ Χέγκαρτι, θα παρακολουθήσει αύριο (7/8) τον αγώνα με την Καλλιθέα, ενώ ο Βασίλης Μπορμπόκης θα ταξιδέψει στην Σκωτία την Κυριακή για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Νταντί Γ. απέναντι στην αγγλική Γουίγκαν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

kanonise na mas magariseis kefte
ο Μπορμπόκης πριν 3 χρόνια στην Τούμπα συμπεριφερόταν σαν καθαροαιμος παοκτσης σε αγωνα απέναντι στην ΑΕΚ, χωρις ιδιαιτερο σεβασμό. δεν υπάρχει κανενας προφανης λογος να τον πληρωνουμε και να συνεργαζομαστε, δεν ειναι περιπτωση Δημητριαδη. Ουτε για το super εγκεφαλικό ατομο που θα κανει το εξεζητημενο scouting μοιαζει.
Μπορμποκη μπες να παιξεις .Δεν την βγαζει ο Γεωργεας ολη τη χρονια
Re paidia iparxi kai to internet pleon mpite kai katholou yutube kateftheian oloi me to pou broun efkairia gia diakopes na figoun.