0 ΣΧΟΛΙΑ

Σπανούλης για NBA: Κακή παρένθεση, δεν τα ζύγισα καλά

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε για την εμπειρία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο

Στην αφιερωματική σειρά εκπομπών της Cosmote TV "2004 δευτερόλεπτα", για την κατάκτηση του EURO 2004, ο Βασίλης Σπανούλης συζήτησε με τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Μεταξύ άλλων, ο διεθνής γκαρντ μίλησε για τη χρονιά που βρέθηκε στους Χιούστον Ρόκετς, υποστηρίζοντας πως επρόκειτο για μια κακή παρένθεση στην καριέρα του.

Όπως τόνισε ο Βασίλης Σπανούλης: "Το σκέφτομαι πάρα πολλές φορές, σκέφτομαι πως αν έμενα εκεί, θα ήταν άλλη η ζωή μου. Σίγουρα, πάντως, δεν θα γνώριζα τη γυναίκα μου και δεν θα έκανα αυτή την οικογένεια! Οπότε, έχει και τα καλά του.

Από την άλλη, ίσως και το πείσμα μου, άμα το διαβάσεις ανάποδα, με έκανε να γυρίσω πίσω. Ήταν κάτι που το απομυθοποίησα. Ήθελα να αποδείξω ότι είμαι ένας από τους καλύτερους, ότι ήταν μια κακή παρένθεση όλο αυτό. Πιστεύω ότι, κυρίως στην Αμερική, είναι τελείως διαφορετική η οργάνωση, είναι business.

Παίζει μεγάλο ρόλο το timing. Να βρεθείς στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή. Επειδή είχα μεγάλη όρεξη να πάω και να παίξω εκεί, δεν τα ζύγισα καλά. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα πήγαινα, αλλά θα τα ζύγιζα καλύτερα".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ