0 ΣΧΟΛΙΑ

Κλοπ: Έχουμε νεαρούς που θα αφήσουν το στίγμα τους, δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ εξήγησε πώς θα κινηθεί η πρωταθλήτρια Αγγλίας στη μεταγραφική αγορά

Ο κοροναϊός θα επηρεάσει τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων, με τον Γιούργκεν Κλοπ να σημειώνει πως η Λίβερπουλ δεν θα δραστηριοποιηθεί, ιδιαίτερα, στο μεταγραφικό παζάρι, διότι έχει νεαρούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να αφήσουν το στίγμα τους.

Μιλώντας για μεταγραφές, ο Κλοπ τόνισε: "ίναι απολύτως φυσιολογικό και αυτός είναι και ο λόγος που δεν περιμένω ιδιαίτερη κινητικότητα στο μεταγραφικό παζάρι. Ίσως μπορέσουμε αργότερα να κινηθούμε πιο άνετα, αν έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση. Αλλά και πάλι η ομάδα μου δεν χρειάζεται να αλλάξει. Δεν είναι πως στηρίζομαι σε μια εντεκάδα ποδοσφαιριστών, θεωρώ πως έχουμε 16 – 17 παίχτες που αγωνίζονται όλοι στο ίδιο επίπεδο. Δεν μπορούμε να ξοδέψουμε εκατομμύρια επειδή απλά το θέλουμε. Πρέπει να υπάρχει ιδιαίτερη ανάγκη. Ο κοροναϊός θα επηρεάσει σαφέστατα τις μεταγραφικές κινήσεις όλων των ομάδων.

Θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα και η ομάδα είναι ήδη πολύ δυνατή. Πώς ενισχύεις ένα τέτοιο σύνολο.. Σαφώς χρειάζεσαι λεφτά. Αλλά δεν παίζουν ρόλο μόνο τα λεφτά. Πρέπει να είσαι δημιουργικός και προσπαθούμε να είμαστε δημιουργικοί. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις μέσα από τα μικρότερα κλιμάκια του συλλόγου. Έχουμε τρεις – τέσσερις νεαρούς που μπορούν να αφήσουν το στίγμα τους στην επόμενη μέρα της Λίβερπουλ".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ