Δείτε τα με ένα κλικ ΕΔΩ!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΜΠΕΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ !
Σήμερα έγραψε η Ώρα για το πέναλτι που δεν μας δόθηκε στο 90. Κάλιο αργά παρά ποτέ. Πολλές φορές δεν μας καταλαβαίνω εμάς τους ΑΕΚτζήδες. Έπρεπε να κάνουμε χαμό (διοίκηση, δημοσιογράφοι, οπαδοί). Δεν μας δόθηκε πέναλτι στο 90 με το σκορ να είναι στο 1-2. Δεχόμαστε να δίνουν εναντίον μας γελοία πέναλτι όπως αυτά που δόθηκαν στον Άρη σε κύπελλο και πρωτάθλημα, αλλά υπέρ μας ας μην δίνεται ένα καθαρό χέρι μέσα στην περιοχή που κόβει σουτ, επειδή ο αντίπαλος έπαιξε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Αυτομαστιγωνόμαστε, τι να πω! Σε λίγο θα πούμε μεταξύ μας ότι αν θέλουμε πέναλτι να κάνουμε επενδύσεις.
Εγώ προχθές είδα άλλη μία κλοπή! Η διαιτησία έπαιζε Ολυμπιακό από την αρχή. Ένα κόρνερ μας το έδωσε άουτ, όποτε έπεφτε ο Τσιμίκας του έδινε φάουλ και μία φορά γύρω στο 60 που κόψαμε την μπάλα κοντά στην περιοχή του γαύρου και θα μπορούσαμε να κάνουμε ευκαιρία (όπως έβαλαν αυτοί το δεύτερο γκολ) έδωσε φάουλ και καθάρισε μία πολύ επικίνδυνη φάση + το πέναλτι στο 90. Όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν κάνει (όχι εμένα πάντως) να ντρεπόμαστε να ζητήσουμε πέναλτι. Αν είναι δυνατόν!