BUNDESLIGA-34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΧΕΡΤΑ: 2-1
Γήπεδο: Μπορούσια Παρκ
Η Γκλάντμπαχ έκανε το καθήκον της, κέρδισε με 2-1 τη Χέρτα και κλείδωσε το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.
Η Γκλάντμπαχ πίεσε από τα πρώτα λεπτά και στο 7’ ο Εμπολό έμεινε όρθιος στην περιοχή έστρωσε στον Χόφμαν που με πλασέ από το πέναλτι έκανες το 1-0. Στο 23ο λεπτό ο Σμαρς έσωσε μετά από μακρινό σουτ του Στιντλ, ενώ στο 32’ η Γκλάντμπαχ είχε δοκάρι με τον Εμπολό. Στο 40’ μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλο δοκάρι με τον Στιντλ και στο 43’ ο Μπογιατά παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ.
Η Γκλάντμπαχ πίεσε στην επανάληψη, έχασε ευκαιρίες και στο 78ο λεπτό ο Χόφμαν από δεξιά έκανε το γύρισμα και ο Εμπολό εξ επαφής έγραψε το 2-0.
Η Χέρτα μείωσε στο 90+1’ με κοντινό πλασέ του Ιμπίσεβιτς μετά από φοβερή ενέργεια του Ενγκακάμ.
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Λάινερ (90+2’ Γιάντσκε), Γκίντερ, Ελβεντί, Μπενσεμπαϊνί, Κράμερ, Νοϊχάους, Χέρμαν (58’ Τραορέ), Στιντλ (90+2’ Ράφαελ), Χόφμαν, Εμπολό (85’ Μπένες)
ΧΕΡΤΑ: Σμαρς, Σταρκ, Μπογιατά, Τορουναρίγκα, Εσβάιν (46’ Λέκι), Γκρούιτς (46’ Σκιέλμρεντ, 76’ Ενγκακάμ), Πλάτενχαρντ (46’ Μάιερ), Ντάριντα (67’ Ιμπίσεβιτς), Λουκεμπάκιο, Πιόντεκ, Κούνια
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!