Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ποστέκογλου: Θέλω οτιδήποτε διεκδικούμε

Ο κόουτς της Γιοκοχάμα θέλει όλους τους τίτλους


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το πρωτάθλημα Ιαπωνίας επανεκκινεί στις 4 Ιουλίου με την διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής και ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός της πρωταθλήτριας Γιοκοχάμα, Άγγελος Ποστέκογλου δεν κρύβει την επιθυμία του να κατακτήσει η ομάδα του όλους τους τίτλους που διεκδικεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γιοκοχάμα επιστρέφει στο Ασιατικό Champions League έπειτα από έξι χρόνια.

«Θέλω να κατακτήσω τα πάντα, οτιδήποτε διεκδικούμε. Θα μου άρεσε ένα συγκεκριμένο στιλ ποδοσφαίρου γιατί η επιτυχία έρχεται με αυτό τον τρόπο. Στο Champions League θα φανεί πόσο μπορούμε να ανταγωνιστούμε τις άλλες ομάδες της ηπείρου».

Κάτοχος του τίτλου είναι η Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ η διοργάνωση θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ