Στο αστυνομικό τμήμα κατέληξαν ο Όγκνιεν Βράνιες, ο αδερφός του Στόγιαν, αλλά και ένας ακόμη φίλος τους με τον εισαγγελέα σύμφωνα με τον βοσνιακό Τύπο να σκοπεύει να τους απαγγείλει εντός της ημέρας (22/6) την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης.
Ο Βράνιες όπως τονίζεται στην σερβική Kurir συνελήφθη, μαζί με τον αδερφό του Στόγιαν και έναν φίλο τους ονόματι Ζλάτκο Νόβλιανιν στην Μπάνια Λούκα έπειτα από καταγγελία για πρόκληση σωματικής βλάβης στον Ντούσαν Κομλιένοβιτς και την σύντροφο τους.
Το ατυχές συμβάν έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης με το θύμα να καταγγέλλει την επίθεση στην αστυνομία με τον τραυματισμό του σύμφωνα με τον σερβικό Τύπο να χαρακτηρίζεται σοβαρός!
Η βοσνιακή ιστοσελίδα klix.ba αναφέρει πως ο εισαγγελέας σχηματίζει δικογραφία σε βάρος του 30χρονου στόπερ, του αδερφού του, αλλά και του φίλου τους, με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Το βρήκα!!! Πως δεν το σκεφτήκαμε τόσο καιρό?? Δεν φταίει ο Βρανιες τελικά, ο αδερφός του τον παρασύρει !!!!
Μανούρα μεγάλη ο τύπος. Καντα ολα λύμπα ρε φίλε και έλα στην ΑΕΚαρα της καρδιάς σου
Ελπίζω μετά από τόσα ξεφτυλίκια, να μην υπάρξει περίπτωση να επιστρέψει, όσο καλός κι αν είναι αποδεδειγμένα.
Αλητακος ο βρανιες.
Εγώ μάγκες μυρίζομαι ότι όλο αυτό είναι φτιαχτό! Θα του σκάσει 1,5 μύριο η άντερλεχτ και θα τον αφήσει ελεύθερο και τον αύγουστο θα ναι πάλι εδώ! Βράνιες Τρελάρα για πάντα ΑΕΚάρα! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ !!!
μακαρι να ηταν ετσι, αλλα νομιζω οτι ο τυπος κ η παρεα του ειναι μ@κ@κες, ειδομεν.
Ειναι θεοπαλαβος απο κουνια, οσο η τρελα του ηταν υπερ μας, οσο κρατιοταν υπερ της ομαδας εγω 1000 φορες μαζι του, αλλα αργα η γρηγορα θα σκαγε τη βομβα στην ομαδαρα μας. Ηταν εντυοωσιακος και χαιροσουν να τον βλεπεις να τα δινει ολα, αυτο απο μονο του ομως δεν φτανει, δυστυχως
Δεν τον θέλουμε πίσω πλέον. Τι δεν καταλαβαίνεις ρε φίλε; Αρκετά με τα καπρίτσια του. Θέλουμε να φτιάξουμε ομάδα με πειθαρχημένους παίχτες όχι ομάδα με ανακατωσούρες.
Constantinoupoli δεν το θες εεε;;;; Τα χάλια μας τα είδες χθες πιστεύω. Το παιδί ειναι ΑΕΚτζης μέχρι τα μπούνια
Δεν ξέρω γιατί πήρες dislike, αυτό που γράφεις μου φαίνεται αρκετά πιθανό. Ο Βράνιες από τότε που ξαναήρθε στην ΑΕΚ δεν έκανε το παραμικρό επεισόδιο εκτός γηπέδου, ενώ και εντός γηπέδου ήταν σχετικά συγκρατημένος. Με το που έφυγε, πήγε και έμπλεξε σε καυγά, λίγες μέρες πριν παρουσιαστεί ξανά στην Άντερλεχτ. Το επεισόδιο αυτό δυσκολεύει την Άντερλεχτ να του βρει ξανά ομάδα για δανεισμό, γιατί περίπτωση να τον κρατήσει δεν υπάρχει πλέον καμιά. Οπότε μπορεί να του προτείνουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να του δώσουν κάποια λεφτά και να λύσει το συμβόλαιο του άμεσα. Έχει συμβόλαιο 950 τον χρόνο για 2 χρόνια. Δηλαδή 1,9 εκ, αν του προτείνουν να του δώσουν τα μισά και να το λύσουν, θα γλυτώσουν περίπου 1 εκ, ο δε Βράνιες μαντέψτε που θα ξαναγυρίσει. Εγώ θα προτιμούσα να έρθουν 2 στόπερ κλάσης στους οποίους να μπορώ να βασιστώ, αλλά επειδή αποκλείεται να δοθούν τα λεφτά αυτά, στο τέλος μην αποκλείεται να πάρουμε ένα και τον Βόσνιο ξανά πίσω.
Θα μας πέσουν τα μαλλιά με αυτά που ακούμε. Ώρες είναι να μας πείτε ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ οργάνωσε τον ξυλοδαρμό για να αφήσει η Άντερλεχτ τον παίχτη ελεύθερο. Η φαντασία σας καλπάζει. Αποδεχτείτε το προφανές μωρέ, ότι ο Βράνιες δηλαδή είναι παραβατικό στοιχείο από κούνια. Σήμερα σου κάνει τον οριτζιναλίστα, αύριο του γυαλίζει μια γκόμενα και μην τον είδατε. Αυτός είναι ο Βράνιες.
Πεστα ρε φιλε, το οτι με αυτα που κανει ο τρελος, η Αντερλεχτ δε θα βρει ουτε τζαμπα να τον δωσει δεν εχει σχεση με μας. Ακομα και η τρελα του Βρανιες δεν φτανει για να φτιαξει τετοιο σεναριο. Και γω γουσταρα να τον βλεπω να.καθαριζει αντιπαλους, να ειναι σκυλι και να μη διμιουργει χοντραδες και θεματα τοσο καιρο αλλα απλως φανηκε οτι κρατιοταν με νυχια και με δοντια. Πηγε στα πατρια εδαφη και ξεδωσε με κοκορομαχιες απο τα παλια
Θλιψη.
Βρε βλαμμένε....
Νιώθω τόσο τυχερός που έφυγε απο την αγαπημένη μου ομάδα αυτός ο τύπος.
Η Αντερλεχτ που εξαφανιστηκε τωρα;;;
Όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια.
Καταστραφηκες ρε μπράτε !!!!!!!
Άμυαλος κουραδοκάγκουρας.....
Κρίμα!
Χαχαχαχαχ
Δεν άντεξα να μην γελάσω