1 ΣΧΟΛΙΑ

Θύμα απάτης του γιατρού - μαϊμού ο Κοντομηνάς

Του «έφαγε» 9,5 εκατ. ευρώ

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Κοντομηνά επιβεβαίωσε ότι  ο επιχειρηματίας έπεσε θύμα του «γιατρού - μαϊμού», ο οποίος φέρεται να του απέσπασε τελικά 9,5 εκατ. ευρώ και όχι 55 εκατ. όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό.

«Είναι αληθές ότι ο κ. Κοντομηνάς έχει υποβάλει μήνυση, εκκρεμεί η εκδίκαση της υποθέσεως, μάλιστα την Τετάρτη είχαμε συνεδρίαση, η οποία αποσύρθηκε λόγω των εξελίξεων του κοροναϊού. Ο εν λόγω κύριος κατηγορείται για απάτη και για πλαστογραφία. Μένει από το δικαστήριο να κριθεί αν είναι αθώος ή ένοχος. Πάντως, το αρμόδιο συμβούλιο έκρινε ότι υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις ενοχής για να τον παραπέμψει στο ακροατήριο», είπε στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Κουρέντας, συνήγορος του Δημήτρη Κοντομηνά.

«Το αντικείμενο της απάτης το περιόρισε το αρμόδιο συμβούλιο στα 9.5 εκατομμύρια ευρώ, παραπέμπεται γι’ αυτό το ποσό. Παρουσίαζε τον εαυτό του ως άνθρωπο ικανό να επιτύχει διάφορα πράγματα, επικαλούμενος τις αμερικανικές αρχές, πλην όμως απεδείχθησαν όλα αυτά ψευδή. Αυτά τώρα μένει να τα κρίνει το αρμόδιο δικαστήριο, τελικά όσον αφορά την αλήθεια ή μη ή εν πάση περιπτώσει αν αυτά ήταν ικανά να παραπλανήσουν, για να πετύχει το αποτέλεσμά του», συμπλήρωσε.

«Δεδομένου ότι εκκρεμεί η εκδίκαση, δεν μπορούμε έτσι να προκαταλάβουμε την απόφαση», επισήμανε.


Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!
(21+ | Παίξε Υπεύθυνα)

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
XENO1 - 22/6/2020 10:49

9 εκατομμύρια;τι του πούλησε;μπράβο του όμως γιατί ο Κοντομηνάς δεν είναι κανένας βλάκας...έχει προσόντα!!

ΕΠΟΜΕΝΟ