Στη λίστα της Σέλτικ φέρεται να είναι εδώ και καιρό, σύμφωνα με τα Μέσα της Σκοτίας, ο Βασίλης Μπάρκας. Μάλιστα, σημερινά (21/6) δημοσιεύματα υπογραμμίζουν πως η Σέλτικ έχει τον Μπάρκα ψηλά στις προτιμήσεις της και πως μπορεί να τον κάνει δικό της με ένα ποσό κοντά στα 8 εκατ. ευρώ! Συγκεκριμένα το tbrfootball, γράφει:
«Ο Βασίλης Μπάρκας είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις της Σέλτικ. Η ΑΕΚ στην οποία ανήκει μοιάζει πλέον πιο πρόθυμη για να πουλήσει κάποιον παίκτη από το ρόστερ της μετά την παγκόσμια κρίση του κορωνοϊού.
Ο Μπάρκας δείχνει η κατάλληλη περίπτωση για εκείνον. Η Σέλτικ θα μπορούσε να αγοράσει τον διεθνή γκολκίπερ για περίπου 8 εκατ. ευρώ. Βρίσκεται στην αναζήτηση για έναν τερματοφύλακας εδώ και καιρό με τον Φρέιζερ Φόστερ, να αποχωρεί επιστρέφοντας στην Σαουθάμπτον. Αν στην συνέχεια, η Σέλτικ θελήσει να πατήσει γκάζι για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ο Μπάρκας δείχνει ο εκλεκτός».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Θεωρώ, ότι γενικότερα, πρέπει να πουλήσουμε, για να ανοικοδομήσουμε λίγο το ρόστερ μας. Θέλω να πωληθεί ο Μπάρκας; Όχι. Θα με χαλάσουν, τα 8 εκ. ευρώ, όμως; Πάλι όχι. Αν ήταν εφικτό, θα πήγαινα για πώληση Μάνταλου και ίσως του Λιβάγια.
Θεωρώ, ότι ναι μεν, θα χάναμε 2 ποιοτικότατους παίχτες, αλλά θα βγάζαμε αρκετά λεφτά, για να πάρουμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έναν στόπερ, ένα μπακ, ένα εξτρέμ και φυσικά είτε να κρατούσαμε τον Αραούχο, είτε να φέρναμε έναν παρομοίου επιπέδου, μαζί με Ολιβέιρα.
Από 'κει και πέρα, θα κρατούσαμε, δύο μεγάλα περιουσιακά στοιχεία (Μπάρκας, Γαλανόπουλος), οπού με μία χρονιά σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με ένα δυνατό ρόστερ, ώστε να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα και κύπελλο, ίσως τους πουλούσαμε ακόμα πιο ακριβά και λόγω ηλικίας και λόγω του ότι θα είχε ξεπεραστεί το όλο θέμα του ιού, οπότε ίσως μπορούσαμε να πουλήσουμε στην κανονική τιμή και όχι φθηνότερα.
Προσωπικα θεωρω οτι ο Μαρκο (εφοσον ανανεωσει) θα είναι αυτος που θα κερδίσει τα περισσότερα από μια καλή ευρωπαική χρονιά. Είναι ένας από τους λίγους παίχτες της σουπερλιγδ που φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι για πολύ μεγαλύτερο επίπεδο. Συμφωνώ όμως με την λογική του σχολίου σου. Η ομάδα πρέπει να μάθει να πουλάει για να αλλάξει επίπεδο.
Ακόμα παζάρι για σικανσκι κάναμε προσφορά 1.1 αντί 1.5 που ήταν; ρε πάτε καλά ο παίκτης θα χαθεί στο τέλος..
Αυτη την εποχη μαγκες τερματοφυλακας 8 εκατ. ευρω δεν πουλιεται ουτε ο ντε χεα..
Μην πιστευουμε και οτι να ναι
Ρε εσείς μην ψαρώνετε, κι εσύ ειδικά Μπάρκα...Πώς είναι δυνατόν πριν από κάθε κρίσιμο παιχνίδι να βγαίνουν τέτοιες ειδήσεις..απορίας άξιον..Μια με τον λιβαγια, μια με τον μανταλο, μια με τον Μπάρκα, Τώρα με τον κοντό και την Αραβία..τι γίνεται ρε φίλε
Απο οτι διαβαζουμε το ενδεχομενο πωλησης παιχτων παιζει αρκετα. Δεν ειμαι αρνητικος σε αυτο καθως μπαρκας και βερντε μπορουν να μας δωσουν ποσο κοντα στα 10 μυρια με λιγη τυχη αλλα το σιγουρο ειναι οτι αν φυγουν η επομενη σεζον θα ειναι μια απο τα ιδια... Πρωσοπικα ειμαι υπερ στο να πουλησουμε και να καλυψουμε τα κενα που χουμε με αυτα τα λεφτα γιατι το υπαρχων ροστερ δυσκολα θα πρωταγωνιστησει.
Για Μανταλο καμιά προσφορά παίζει?
Με τα 8 παιρνεις Παστελουχο βαζεις Τσιντωτα βασικο παιρνεις τουλαχιστον 1 στοπερ ΚΛΑΣΗΣ και ενα εξτρεμ ΚΛΑΣΗΣ.Και μετα συμπληρωνεις τα λιγα κενα που σου μενουν
Με 2.7εκ και στην κατασταση που ειναι...Απλα ξεχνα τον τον Αραουχο
Ο Σερχιο ειναι ενας απο εμας και με προετοιμασια θα κανει φοβερα πραγματα !!
εσυ καλα τα λες αλλα για να γινουν ολα αυτα πρεπει τα 8 να τα βαλει για μεταγραφες ...... δεν το βλεπω πιθανο αυτο το σεναριο
Σωστό,είναι και οι φετινές ζημιές.Πρώτα υγιή ομάδα,δε νομίζω να το αλλάξει αυτό
Είδα καί τά προηγούμενα χρόνια πού δεν είχε ζημιές
Άποψη μου είναι ότι αν η ομάδα έβγαινε φέτος Ευρώπη η τιμή του Μπάρκα θα ήταν τουλάχιστον 12 μύρια
Αντε μας σκάσετε μπας και παίξει ο πρωταθλιματικος Τσιντοτας
Από Ελλάδα για εμένα έχει ξεχωρίσει ο Abad της Ξάνθης. Μήπως να κάναμε κίνηση;
Ρε φιλε το σκεφτηκες καλα αυτο και ειπες και να το γραψεις?
Σε ποιον ανηκει η Ξανθη? Θα παει ο Μελ εσυ να αγορασει παικτη και να πληρρωσει τις μπουγατσες?
Μην λεμε οτι να ναι
Ο παίκτης ανήκει στην Τενερίφη.
Δανεικός είναι στην Ξάνθη φίλε.
Αν υπάρξει προοπτική τσάμπιονς λιγκ, η τιμή του Μπάρκα με μια-δυό καλές εμφανίσεις θα εκτοξευθεί. Να μη το ξεχνάμε αυτό.
Κατά τ άλλα ,ο Τσιντώτας είναι ισάξιος ( ίσως και καλύτερος του Βασίλη) και βέβαια μη ξεχνάμε και τον Αθανασιάδη.
Αυτή είναι η μοναδική θέση που έχουμε επάρκεια 100% .... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Γνώμη μου είναι να περιμένουμε λίγο ακόμα λοιπόν και νομίζω ότι κάπως έτσι σκέφτονται εκεί στην ΠΑΕ.
Αν φύγει ο Μπάρκας με 8 μύρια θα δώσει τα 4 για μεταγραφές και τα τα άλλα θ πάνε για κάβα.
Τι σας κανει να πιστεύετε οτι αυτά τα λεφτά ή ενα μεγαλο μερος απο αυτα θα πανε για μεταγραφές; Εγω προσωπικά δεν το πιστεύω.
Πολυ καλο σεναριο ακουγεται, ειδικα σε αυτα τα λεφτα (8 εκατ.) Υπαρχει ομως κι ενα ενα θεματακι... ο ιδιος ο Μπαρκας εχει πει 15 φορες οτι δεν θελει να φυγει και θελει να μπει αγιασοφια....
Με 8 μυρια απο τον Μπαρκα παιρνεις τανκοβιτς , παιρνεις σεντερ μπακ παιρνεις δεξι κ αριστερο μπακ. Ειναι πωληση που πρεπει να γινει. Οπως επισης πρεπει να γινει κ πωληση του Μανταλου ( προσωπικα τον θεωρω πολυ καλο ποδοσφαιριστη κ ικανο να παιζει στην ΑΕΚ ) αλλα ειναι 28 χρονων ηδη η αξια του θα πεφτει λογο της ηλικιας. Πρεπει να φυγει για να φερει χρηματα στην ομαδα. Ετσι λειτουργουν οι ομαδες οσο και να γουσταρει ενας προεδρος ή τεχνικος διευθυντης εναν παιχτη. ΕΤΣΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΕΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ. ΜΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
με 8 μυρια παιρνουμε 5 σιμανσκι, 2 σεντερ μπακ 2 πλαγια μπακ και ενα δεξι επιθετικο και παμε φουλ για ομιλους cl
Μάγκες ο Μπάρκας έχει φοβερές δυνατότητες μπορεί να κάνει τρομερή καριέρα. Για μένα μια χαρά μου κάνει ο τσιντωτας για βασικός ΑΝ επενδυθούν τα χρήματα από την πώληση του Βασίλη σε θέσεις που καιγόμαστε. Προσωπικά πιστεύω ο τσιντωτας είναι καλύτερος και από τους δύο του παοκ.
Ε δεν εβαλες και πολυ ψηλα τον πηχη μεταξυ μας... Καλυτερος απο τους 2 του ΠΑΟΚ μπορει να ειναι και αλλοι στην κατηγορια. Ο φετινος Διουδης ειναι ας πουμε σιγουρα καλυτερος τους.
Είναι απλό. Αν αγόρι μου φύγεις κ σύ κ μείνουμε με τον Τσιντωτα, αν μέχρι τώρα κάναμε το σταυρό μας, από δω κ πέρα θα ανάβουμε λαμπάδες. Και όποιος κατάλαβε... κατάλαβε
Δυστυχως για σενα..... καταλαβαινουμε.... εσυ????
Ο Μπαρκας αν φυγει θα κανει πολυ σπουδαια καριερα. Για εμενα ο τσιντωτας ειναι καλος αλλα δεν ειναι το κατι παραπανω που θελεις απο το βασικο σου κιπερ. Εξαιρετικος για δευτερος και ΑΕΚΑΡΑ ο παναγιωτης. Αν φυγει ο βασιλης για εμενα πας για βασικο κιπερ επιπεδου και βλεπεις και αν μπορεσεις να αγορασεις το μανδα απο τον ατρομητο σε λογικη τιμη. Τρομερο ταλεντο. Αθανασιαδη δεν εχουμε δει καθολου αλλα πιστευω δεν ειναι καλυτερος του τσιντωτα.
Με βαρια καρδια..
Δώστε Μπάρκα, Μάνταλο και κάντε μεταγραφές
Από όλους τους παίκτες όπου μπορούμε να πουλήσουμε, προσωπικά θεωρώ ότι καλύτερο είναι να δώσουμε τον Μπάρκα. Πρώτον θα πιάσει τα περισσότερα λεφτά αυτή την στιγμή από κάθε άλλον και δεύτερον ότι δεν θα χρειαστεί καν να κοιτάξουμε για αντικατάσταση. Ο Τσιντωντας μπορεί να σταθεί ως πρώτος και ο Αθανασιάδης από όσο θυμάμαι από τον αστέρα είναι αρκετά καλός .... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Με τα 8 εκατομμύρια που σου μένουν έχεις το περιθώριο να κρατήσεις και Αραούχο,αλλά και να κάνεις δυνατές μεταγραφές σε εξτρέμ και άμυνα (όπου πάσχεις).
Πρέπει επιτέλους να αρχίσουμε να πουλάμε. Και για να μπεις στα μανατζερικα κολπα αλλά και για να κάνεις καμιά καλύτερη μεταγραφή αξιοποιώντας τα λεφτά που θα πάρεις απ την πώληση. Τα 8 εκ είναι πολύ καλή τιμή για τον Μπάρκα,τηρουμένων των αναλογιών.
Με 8 εκατομμύρια ευρώ τον δίνετε με κορδέλα...
Με 8 καντε προταση στα παοκια να παρετε τον ξανθο Τοχουρογλου.