Απίστευτα πράγματα από τον Ογκνιεν Βράνιες, καθώς σύμφωνα με τα Μέσα στη Βοσνία έμπλεξε σε καυγά τα ξημερώματα του Σαββάτου με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία και να τον συλλάβει! Όπως γράφει το Mojabanjaluka.info «ο Βρανιες συνελήφθη χθες το βράδυ μετά από καβγά του με τον Ντούσαν Κομλιένοβιτς, τον γιο του πρώην τεχνικού διευθυντή της Rugip! Ο καβγάς ξέσπασε σε ένα εστιατόριο επειδή ο Βράνιες πετούσε διάφορα πράγματα στην κοπέλα που ήταν μαζί με τον Κομλιένοβιτς. Εκείνος αντέδρασε με τον Βράνιες να τον πλησιάζει και να τον χτυπάει! Μάλιστα, οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι του έσπασε και ένα δόντι»! Επιπλέον, οι Βόσνιοι γράφουν πως η Αστυνομία έφτασε στον χώρο και συνέλαβε τον Βράνιες για διατάραξη της κοινής ησυχίας. Για την ώρα το συμβάν δεν επιβεβαιώνεται και η μοναδική επίσημη θέση που υπάρχει είναι από την τοπική αστυνομία, η οποία ανέφερε ότι «δυο άνδρες συνελήφθησαν στις 03:40 γιατί ενοχλούσαν την δημόσια τάξη και ειρήνη», χωρίς αναφέρει τα ονόματά τους. Τα τοπικά Μέσα της Μπάνια Λούκα γράφουν για τον Βράνιες ως πρωταγωνιστή και τονίζουν ότι ο τοπικός εισαγγελέας έχει ενημερωθεί για τα πάντα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ρε μπας και τα κάνει όλα αυτα για να τον σουτάρουν και να γυρίσει πίσω στην ΑΕΚ;μηπως υπάρχει κανένα σχέδιο πίσω από όλα αυτα;σαν πολύ περίεργα μου φαίνονται όλα.μην πάρετε στα σοβαρα βεβαια ότι λέω αλλα έχουν δει πραγματικά παρα πολλά τα μάτια μας και σκεφτόμαστε διαφορα με όλες αυτές τις καταστάσεις που παίζουν.
Έχει σχέση αυτός ο τύπος που το παίζει ΑΕΚΑΡΑ σε ήθος και ποδοσφαιρική αξία με ένα από τα καλύτερα στόπερ που πέρασαν από την ομάδα ΤΟΝ ΚΑΡΛΟ ΓΚΑΜΑΡΑ;
ΑΝ, λέω ΑΝ είναι στην προπόνηση της 1ης Ιουλίου στην Άντερλεχτ, θέλω να δω τί θα γίνει. Πιστεύω δε θα είναι μια συνηθισμένη προπόνηση, κάποιοι δε θα περάσουν καλά.
Εκτελεί ακριβώς τις εντολές... χαχαχαχαχαχα
Αυτό το παιδί είναι αυτοκαταστροφικο.Ειναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο ταυτόχρονα.Κριμα διότι με την μπάλα που ξέρει θα μπορούσε να κάνει σπουδαία καριέρα και να φτάσει πολύ ψηλά.Αν σκεφτεί κανείς ότι ο Κωστάκης ο Μανωλάς έχει φτάσει στο σημείο να παίζει στις τοπ 5 ομάδες της Ιταλίας με λιγότερα προσόντα από τον βρανιες καταλαβαίνεις πόσο πολυ έχει αδικήσει τον εαυτό του ο Βόσνιος.
Ognies, πήγαινε αγόρι μου εκεί ,ταχαμ ότι σε διώξαμε ,απελευθέρωσε τον καταπιεσμένο εαυτο σου(μέχρι και γκομενάκι στο ταβερνάκι πλήρωσε ο Τίγρης ) ρίξε και μια φαρμακερη στο καλωσόρισμα του νέου προπονητή ..και μετά θα συζητήσουμε με την Άντερλεχτ..πόσα μας δίνει για να υπογράψεις μαζί μας..Ο Τίγρης είναι πιο μπροστά και από τον Δανιήλ ...ευτυχώς :) ..και θα σου δώσω και μπόνους υπογραφής από το συμφωνηθέν για του χρόνου συμβόλαιο χχχ ο τυφλός το Φως του μόνο στην ΑΕΚαρα μας !
βρανιες ψυχαρα για παντα ΑΕΚαρα... τυχερος εισαι που εγινες ΑΕΚ ... κανε τα δικα σου αγορι μου , γι αυτα ζεις ...Παρε λιγο απο ΑΕΚ και διασκεδασε ...
ανεπιθυμητος για μενα, πραγματικα νομιζω δεν υπαρχει ποιο αντιπαθητικος παικτης που περασε απο την ομαδα μας. Εσεις που λετε, καλα θα ερθει ελευθερος... και λεφτα να παρουμε δεν θα επρεπε να τον θελουμε στην ομαδα μας. Ακου τι κανει με την κοπελα και σπαει δοντια οταν του αντιδρανε... ποιος νομιζει οτι ειναι;
Αλεξανδρής, Μανωλάς, Λάζαρος σίγουρα πιο αντιπαθητικοί. Ο Βράνιες είναι στην ίδια κατηγορία με τον Τζιμπούρ.
Υπάρχει πιο αντιπαθητικός, ο Αλεξανδρής.
Το έχω ξαναρωτήσει και παλιότερα αλλά απάντηση δεν έλαβα. Σε ένα πιθανό τσακωμό Βράνιες Τζιμπούρ ποιος πιστεύετε ρε αδέλφια ότι θα κέρδιζε? Για όσους ψηφίζουν Όγκιεν πατούν like, για όσους επιλέξουν τον αλγερινό με το δολοφονικό βλέμμα πατούν dislike
Λόγω καταγωγής τζιμπουρ! Τζιχάντ μιλάμε!!
τζιμπουρ ... μπορει να να τον κοπαναγε με κανα μηχανημα του φυσιοθεραπευτη.. χαλαρα
Σαν ποδοσφαιριστής είναι εξαιρετικός,αλλά εκτός γηπέδου νομίζω ότι το μυαλό του είναι έξω από το κεφάλι του,έχει πάρει τόσες ευκαιρίες και πάλι τα ίδια.Δεν υπάρχει πλέον για την ΑΕΚ.Τέτοιοι χαρακτήρες δεν τους έχει ανάγκη η ομάδα μας!!!!!!!
ειλικρινα απορω με τα σχολια φιλων ΑΕΚτζηδων που θελουν πισω στην ομαδα καποιον παιχτη που την παρατησε πριν τους κρισιμους αγωνες για την δευτερη θεση και το κυπελλο.. για να παει να κανει 2 βδομαδες διακοπες και μετα να παει να κατσει στο συμβολαιο του στο βελγιο.. πραγματικα απορω!!!! εφυγε και παιζει ξυλο στα μπαρακια αντι να παιξει κατα του αρη..
Από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του οργανισμού ΑΕΚ, είναι που έχει καταφέρει παίκτες σαν τον Βρανιες (υπάρχουν και άλλοι, Μάρκο, Αραουχο κλπ) όχι μόνο να παίξουν την μπάλα που ξέρουν αλλά και να δεθούν με την ομάδα και να γίνουν κομμάτι της. Τεράστιο κατόρθωμα...
Άντε και στο μαύρο διαμάντι τώρα!
Μην ασχολείστε άλλο μαζί του.... Τον ευχαριστουμε τον Βρανιες για ότι πρόσφερε στην ΑΕΚ μας.... Τέλος... Προχωράμε.... Έχουμε ποιο σοβαρά θέματα. 2η θέση. Κατάκτηση κυπέλλου Ελλάδος και μεταγραφές......
Μέχρι τόν Αύγουστο που θα επιστρέψει σπίτι του θα διαβάσουμε πολλά παρόμοια. Να θυμίσω τα καμώματα Σουάρες μέχρι να καταλήξει σπίτι του.
το σπιτι του που λες μακαρι να ειναι μακρια απο οτι εχει σχεση με την ΑΕΚ.
Σα να βγάλαν την αλυσίδα από το σκύλο! Εκεί στην Αντερλεχτ, αν νομίζατε ότι θα τον πουλήσετε ή θα τον χρησιμοποιήσετε στην ομάδα φετος, κάνατε μεγάλο λάθος. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αν δεν έχεις τον παίκτη με το μέρος σου έχεις πρόβλημα και τουλάχιστον σε αυτό τον τομέα η ΑΕΚ τα πάει καλά.
Ειμουνα σίγουρος ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν. Μελισανιδης και Βρανιες άπαιχτοι.
επιτηδες τα κανει για να μη μπορει να τον πουλησει ο τεχνικος διευθυντης της αντερλεχτ.. ξερει τι κανει για να ερθει ελευθερος.. το επομενο ειναι να τραυματισει κανεναν συμπαικτη του και εχει ερθει με κορδελα
Αμαν ησυχασαμε...
Αα ρε Ογκνιεν κριμα ρε φιλε. Θα ησουν σε πολυ μεγαλη ομαδα αν δεν ειχες αυτη την συμπεριφορα...
Πιστευω πως το κανει επιτηδες....δε γινεται να υπαρχει τοσο βλαμενος ανθρωπος
Όσο και να σκούζετε εδώ πέρα και στα social media μερικοί ο Όγκνιεν είναι ένας από εμάς.
Τίγρη ξέρεις...
aek_mono_aek Κανεις δε σκουζει οπως φανταζεσαι. Απλα με χιουμορ αντιμετωπιζουμε την κατασταση. Ο παικτης μας ειναι συμπαθης και εχει προσφερει στην ομαδα αλλα ταυτοχρονα εχει δημιουργησει και πολλα θεματα. Το μεγαλο θεμα ειναι πως δε δειχνει να βαζει μυαλο με τη καμια. Εγω δεν γουσταρω κανενας παικτης της ΑΕΚ να πουλαει τσαμπουκα στους συμπαικτες του. Δεν μου αρεσει να βλεπω τον Βρανιες να παταει στον τετρακεφαλο τον Γκαλο, να πιανει απο το λαιμο τον Βερντε,να τον κρατανε να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μην επιτεθει στον Χιμενεθ και αλλα πολλα. Με προσβαλει σαν οπαδο αυτη η συμπεριφορα. Θα προτιμουσα ολη την ενεργεια και επιθετικοτητα να την εβγαζε μονο μεσα στον αγωνα και στους αντιπαλους του.Αν το εκανε αυτο και ηταν συγκεντρωμενος,χαλαρα θα τον εβαζα μεσα στην τριαδα τον καλυτερων στοπερ που περασαν απο την ΑΕΚ.
Αν αυτός ο άνθρωπος έπαιζε σε τηλεοπτική σειρά θα ήταν ο Τούκο από το Breaking Bad. :'-D
Γλιτώσαμε..
Τιγρης ανοιγει σαμπανιες που στο τελος θα τον φερει ελευθερο στην ΑΕΚ....
τωρα οχι μονο ελευθερος, θα πληρωσει για να ξαναπαιξει σε ομαδα, αν δεν ειναι φιδια ολα αυτα
Να εδώ ορίστε, όλα καλά όλα ανθηρά!
Καλησπέρα friends!
"πετούσε πράγματα στην κοπέλα του άλλου" χαχα κλαίω !!!
Ναι ρε αδερφε....εκεί κατουρηθηκα στο γελιο...τι τραβάμε ρε φίλε;;;;
ρε μήπως τα κάνει όλα αυτά για να τον στείλουν μια ώρα αρχύτερα από την άντερλεχτ;;;
Μπάνια... Μπ@@ρδεΛούκα!
Χαχα...
Χαρα που θα κανει η Αντερλεχτ με αυτα τα νεα...
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΑΝΙ!!
Τι ζούμε...
Τι ύψος είχε αυτός? Λογικά πρέπει να είναι πιο κοντός από το Βερντε, γι αυτό τις άρπαξε
Χαχαχαχαχα
Πέφτουμε από τα σύννεφα! Δεν είχε δώσει ποτέ του δικαιώματα...
Όλοι στη γειτονιά είχανε να λένε τί καλό παιδί που ήταν! Πλήρωνε και τα κοινόχρηστα στην ώρα τους. Μας ακούγεται απίστευτο!
χαχαχαχαχα...
τελικά αρχίζω να πιστεύω αυτό που είπαν κάποιοι μεταξύ σοβαρού και αστείου φαντάζομαι.. ρε λες να ναι τίποτα στημένο; πολύ τραβηγμένο μου φαίνεται..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
αν και δεν νομίζω βέβαια.. φαντάζομαι έχει τελειώσει η υπόθεση Βράνιες για την διοίκηση.. δεν πιστεύω να γίνονται όλα αυτά επίτηδες για να πάρει ελευθέρας απ την ομάδα.
Περίεργα πράγματα!Βρε λες........
Τελικά είναι μεγάλη γαλί ο πρόεδρας (τίγρης),για πότε θα έρθει ελεύθερος ο Βράνιες πίσω χαμπάρι δεν θα πάρουμε!!!
εβγαλε τα μαζεμενα νευρα που ειχε μεσα στο γηπεδο!!! τοσους μηνες λεγαμε οτι τον αλλαξε ο καρερα,, αλλαζει ο ανθρωπος ρε σεις μην τρελαθουμε!!! ξεσπασε ο ανθρωπος μην κανετε ετσι!!!
Κρίμα... ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ....
Καταπιεζόταν το παιδί εδώ.Και μη χειρότερα.Ο λευκός Ντένις Ρόντμαν....
Μεσα σε μια εβδομαδα,εχει κανει 2 πραξεις εντελως φαουλ για εναν επαγγελματια ποδοσφαιριστη. Δεν μου αρεσουν οι θεωριες συνομοσιας αλλα πραγματικα φαινεται οτι κανει τα παντα για να τον αποδεσμευσει η αντερλεχτ.
Ρε μπας και είναι στημένα όλα για να τον αφήσει ελεύθερο η Άντερλεχτ..πολύ γρήγορα και ξαφνικά συνέβησαν όλα αυτά...
Καλα τα πας με κορδελα θα τον στειλουν.
δεν μας νιαζει τι κανει ο κυριος αυτος, μην ασχολειστε
πιστευω εφυγε την καταλληλη ωρα απο τηνΑΕΚ.