Δε θα μείνει για πολύ καιρό ακόμα χωρίς δουλειά ο Πεπ Σεγούρα. Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος εργάστηκε και στις ακαδημίες των Ερυθρόλευκων αλλά και ως βοηθός του Λορένθο Σέρα Φερέρ στην ΑΕΚ, είναι εκ των βασικών υποψηφίων για την θέση του αθλητικού διευθυντή στην Μαρσέιγ.
Από την συγκεκριμένη θέση αποχώρησε πριν από λίγο καιρό, ο Αντόνι Θουμπιθαρέτα και ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Ζακ Ενρί Εϊρό, «γλυκοκοιτάζει» για διάδοχο τον γενικό διευθυντή της Μπαρτσελόνα μέχρι και τον περασμένο Ιούλιο.
Περίπου έναν χρόνο αργότερα, ο Σεγούρα ενδέχεται να βρει... καταφύγιο στην Μαρσέιγ, εμπλουτίζοντας και άλλο ένα ήδη πολύ δυνατό βιογραφικό που, εκτός από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, περιλαμβάνει Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!