Στις τρεις περιπτώσεις παικτών που το συμβόλαιό τους ολοκληρώνεται πριν το τέλος της σεζόν αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου.
«Ο Τσιγκρίνσκι κατηγορηματικά μένει. Ο Κλωναρίδης πείστηκε να πάει στον ΑΠΟΕΛ. Πιθανόν και η ΑΕΚ να συναινέσει σε αυτό. Αν όλοι είναι υγιής δεν χωράει στην ΑΕΚ, δεν είναι σωστό να επιμείνει να τον κρατήσει και να μην τον χρησιμοποιήσει τελικά. Ανοιχτά παραμένουν τα πράγματα για τον Χουλτ. Πρέπει να βρει τρόπο η ΑΕΚ να τον έχει. Δεν μπορεί να ρισκάρει», ανέφερε αρχικά.
Παράλληλα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περίπτωση του Βράνιες και του Σιμάνσκι."Αν χάσει τον παίκτη θα είναι μεγάλη ήττα" τόνισε για τον Πολωνό μέσο. Για τον Ενομπακάρε τόνισε ότι κάποια διαδικαστικά θέμα καθυστερούν την υπογραφή του συμβολαίου του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Οχι παιδια, όλα καλά. Πηραμε ηδη τον Ενομπακαρε που εχει (πολυ) χειροτερο βιογραφικο απο Κλωναριδη, χάνουμε Σιμανσκι (περιμενω αυτους που εκθειαζαν την εξυπναδα του να παιρνεις δανεικους με ρητρα γιατι "αν θες τους κρατας"), Αραουχο, Βρανιες, ο Παουλινιο είναι ουσιαστικα εκτος ομαδας και έχεις μεινει με τον Μπακακη στα δεξια. Α και του χρονου ληγουν τα συμβολαια Ολιβειρα και Λιβαγια. Η ομαδα εχει πλανο!
Εγώ πάντως προτιμώ τον Ενομπακάρε απ' τον Κλωναρίδη γιατί θα έχω αγωνία για το τι μπορεί να δείξει και σε ποιες θέσεις. Θα μπαίνει και θα έχει να αποδείξει κάτι και ειδικά αν μας αρέσει σαν παίχτης θα είναι πολύ πιο ευχάριστο να υπάρχει και μια προοπτική στη χρησιμοποίησή του σε σχέση με τον συμπαθή, φιλότιμο και καλό παίχτη Κλωναρίδη που κάποιες ευκαιρίες τις έπαιρνε μεν και έδειχνε κάποια πράγματα πού και πού, αλλά τόσα χρόνια δεν έκανε το βήμα παραπάνω στην ομάδα με κανέναν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προπονητή και ξέραμε ότι ό,τι και να γίνει μπορεί στο επόμενο παιχνίδι να είναι εκτός αποστολής και να κάνουμε να τον ξαναδούμε 2 μήνες.
Το αν χάνουμε Σιμάνσκι θα το δούμε. Ελπίζω όχι φυσικά. Όμως είναι έξυπνο το να παίρνεις δανεικούς με ρήτρα γιατί αν θες τους κρατάς. Το αν είσαι ανίκανος να τους κρατήσεις είναι δικό σου καπέλο. Αν εμένα έρθει ο γείτονας και μου πει ότι μου πουλάει το Red Dead Redemption 2 με 10 ευρώ αλλά δεν είμαι σίγουρος αν το σηκώνει το λάπτοπ μου, δε θα ήταν υπέροχο να μπορώ να παίξω ένα demo ώστε να κρίνω αν αξίζει να δώσω τα 10 ευρώ; Αν ο γείτονας λοιπόν μου έλεγε έλα να το δοκιμάσουμε στο λάπτοπ σου να δούμε πώς παίζει, το έπαιζα, μ' άρεσε αλλά με τα 25 ευρώ που έχω στην τσέπη θέλω να πάρω και το FIFA,το FM και το Witcher 3 που είναι παιχνιδάρα και το θέλω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, τότε και τα παζάρια θα αρχίσω με το γείτονα και θα παιδευτώ να βρω λύση ώστε να τα πάρω όλα. Αν μου το πούλαγε με 10 χωρίς να το δοκιμάσω όμως δεν θα το έπαιρνα και σίγουρα δε θα μου έφταναν μετά για να πάρω τα υπόλοιπα. Οπότε περίμενε να δούμε πόσα λεφτά θα σώσει απ' αυτές τις υποθέσεις ο Ίβιτς μπας και ενισχυθούμε και στις υπόλοιπες θέσεις με σοβαρούς παίχτες. Έχουμε εμπιστοσύνη στα στελέχη μας πλέον. Κι εγώ θέλω να κλείσουν όλοι αύριο και θα είναι τεράστιο λάθος να χαθεί ειδικά ο Σιμάνσκι, αλλά ψυχραιμία γιατί δεν ξέρουμε πώς το έχει χειριστεί το θέμα. Όπως φαίνεται με τον Ίβιτς όλα τα μαθαίνουμε όταν όλα έχουν δρομολογηθεί. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να ανανεώσουν και οι 2 που αναφέρεις και να μπορέσουμε να πάρουμε πχ τον Αραούχο δανεικό ξανά ή με νορμάλ χρήματα τώρα και σίγουρα ένα στόπερ κλάσης και φυσικά μπακ. Ας μη χλευάζουμε άξιους ανθρώπους στην ομάδα μας που δεν έχουν δώσει το παραμικρό δικαίωμα μέχρι τώρα.
Πανω απ' ολα με εχει ενθουσιασει η εμπιστοσυνη σου στην διοικηση κ τα στελεχη μας!!!!!
Με 2,7 εκατομμύρια ευρώ που θέλουν για τον Αραουχο.. Τώρα και λόγο του COVID19 με αυτά τα χρήματα παίρνεις 2 πολύ καλούς παίχτες μέσω του γάτου του Ίλια Ιβιτς..... Έτσι όπως είναι σε πεσμένη αγωνιστική κατάσταση ο Αραουχο να μην το προχωρήσουν για Αραουχο... Καλύτερα να κρατήσουν τον Ολιβεϊρα......
Κετσε! και παιδιά σημειώστε... Για την θέση του Βρανιες.. CZERWINSKI JAKUB.. Είμαι σκύλος στιλ τύπου Σιμανσκι.. Και για την θέση του Αραουχο.. LIRIM KASTRATI.. λήγει και το συμβόλαιο του και λέγετε ότι είναι πάρα πολύ καλός και έχει μεγάλη βελτίωση......
*Είναι
και κανω το σεναριο εγω του να παει ο Σαββιδης που τα εχει καλα με τους Τσετσενους και να πει:
"Σας δινω εγω 2εκ να μην τον δωσετε στην ΑΕΚ και κρατηστετον δωρο η δωστετον δανεικο καπου "
Τι κανουμε τοτε ??
Κοιτα δε νομιζω να ειναι τοσο βλακας ο ιβιτς...μπορει να εληξε η προθεσμια της ρητρας αλλα πιστευω πως θα εχουν υπογραψει καποιο συμφωνιτικο που να αποτρεπει μπλεξιμο με αλλες ομαδες...αυτο που με ανησυχει ειναι οτι ακουγεται πως προσφερουμε ποσοστο μεταπωλησης για να κοψουμε 300 χιλιαρικα....γιατι το κανουμε αυτο αφου ειναι βεβαιο πως θα χασουμε λεφτα στο μελλον;;;;δηλαδη να φανταστω πως δεν υπαρχει σαλιο στην ομαδα;;;
Εξαιρετική κίνηση της διοίκησης για τον Τσιγκρινσκι... Όσο για τον Αραουχο κατεμε δεν τα αξίζει τα 2,7 εκατομμύρια ευρώ μέχρι στιγμής που είναι σε αυτήν την πεσμένη αγωνιστική κατάσταση... Και όσο για τον Κλωναριδη δεν ήξερα ότι είναι ακόμα στην ΑΕΚ μας αυτός ο παίχτης... Τουρίστας ήτανε.... Όπως και να έχει τον ευχαριστουμε τον Κλωναριδη για ότι πρόσφερε στην ΑΕΚ μας......
Δηλαδή κλαίμε τον Αραούχο, Μεσανατολικό το 1,5 εκ. για Σιμάνσκι αλλά πρέπει να έχουμε τον Χούλτ; Γιατί; Γιατί είναι φθηνός;
Του χρόνου που θα μπούμε Αγια Σοφιά θα δώσουμε 20 εκατ. για να φτιάξουμε ομάδα δηλαδή, αυτό θέλετε να πιστέψουμε;
Για τον Ιούλιο μόνο αναφέρεται το άρθρο στην περίπτωση Χούλτ, οπότε άκυρο.
Γιατι δεν θέλουν να δωσουν λεφτά για ανώτερο αριστερο μπακ...
Εχεις πολυ δικιο σε αυτό που λες για του χρόνου.
Πάντως για στόπερ και φορ ψάχνονται και οι ανταγωνιστές μας.Και για κεντρικό χαφ δε θα έλεγαν όχι.Για τους δανεικούς μας λέω και αυτόν που έφυγε.Μην το ζήσουμε κι αυτό
Εγώ πάλι γιατί έχω αρχίσει να ανησυχω με την περίπτωση Σιμανσκι;
Ετσι και εμφανιστει καμια αλλη ομαδα για σιμανσκι κλαψτα χαραλαμπε παζαρια μια ζωη παρτε εστω σιμανσκι και κρατηστε αραουχο μεχρι το τελος της χρονιας εστω. Μην τα θελουμε ολα τζαμπα πια ΕΛΕΟΣ
Δεν γινεται να εχουμε πεταξει 700χιλ για Οικονομου, 400χιλ για Σιμαο, να εχουμε κανει 2 μακροπροθεσμες επενδυσεις απο μισο εκ. σε Λατσι - Σαμπα και να παζαρευουμε τα 200 χιλιαρικα για Σιμανσκι. Εναν παιχτη που εχει δειξει στο γηπεδο την αξια και την προοπτικη του. Ελπιζω οτι δεν θα στραβωσει...
Τουλάχιστον αστείο να ποντάρουμε στο να μείνει ο Χουλτ. Δεν υπάρχει διάθεση για καμιά εξέλιξη τελικά. Και θα δείτε ότι αν μείνει ο Αραουχο ο Λίβαγια θα γίνει μόνιμος στα αριστερά και θα έχει σαν μπακ απ τον ενομπακαρε.
Το κακό πλέον είναι ότι δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση, έχω συνηθίσει και εγώ να μην περιμένω τίποτα ουσιαστικό από μεταγραφές..
ΧΡΑΤΣΑ-ΧΡΟΥΤΣΑ...ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΕΛΙΤΣΑ ΜΑΣ...
Γνωστο εδω και χρονια οτι αν η ΑΕΚ δεν πατησει το χορταρι της Αγ.Σοφιας δεν προκειται να γινει καμια σοβαρη οικονομικη επενδυση σε παικτες,μονο σε εγκαταστασεις και υποδομες.
Υπαρχει πλανο.
Το θεμα ειναι κι εμεις να μην ελπιζουμε σε παικταραδες και ιστοριες για αγριους.
Αδερφέ αυτό πίστευα κ εγώ αλλα μετά από τόσα ξενερώματα πιστεύω απλά ότι το γήπεδο είναι η τελευταία ελπίδα μας για μεταγραφές.... πιο πιθανό είναι η πώληση της ομάδας με γηπεδο κ προπονητικό κ χωρίς χρέη σε άλλον παρά ο Μελ να κάνει μεταγραφές.... αυτή τη στιγμή ΟΛΟΙ οι παίχτες ουσίας της ομάδας είναι στον αέρα... εκτός απο Μάνταλο που ανανέωσε όταν το παιδί έπαθε χιαστούς.... Ουκρανος, Βρανιες(εφυγε), Σιμανσκι, Γαλανο,Λιβαγια,Ολιβειρα και Αραουχο είναι εκκρεμή... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ζητήματα... και δεύτεροι να βγούμε θελουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να γυρίσει ο κόσμος τούμπα σε περιπτωση που μπουμε στους ομίλους να πάρουμε 1 πόντο...τέτοιες παλινωδίες μεταγραφικές μονο εμείς!
Εχουμε γινει ο περιγελος των μεταγραφικων κινησεων.... Τιγρη καλος, χρυσος, θα μνημονευεσαι για παντα με τη γηπεδαρα, το προπονητικο κεντρο, την αναβαθμιση των ακαδημιων κτλ, αλλα στις μεταγραφες εχουμε δωσει δικαιωμα για πολλη καζουρα απο ολους τους ανταγωνιστες
Τον τίγρη τον ενδιαφέρει ότι μετά από 20, 30, 40 χρόνια θα τον θυμούνται για το γήπεδο, ενώ κανένας δεν θα θυμάται ότι στη σημερινή ομάδα έκαναν πλάκα οι άλλοι δυο μεγάλοι, ακόμα και οι νεόπλουτοι από τον βορρά.
Η καζούρα ειναι το λιγότερο φίλε. Το μεγάλο πρόβλημα ειναι οτι στο τελος η ομαδα μένει χωρις ενίσχυση στις θέσεις που εχει πραγματικά ανάγκη και γινόμαστε κομπάρσοι του πρωταθλήματος απο Οκτώβρη μήνα. Δυστυχώς δείχνουμε να μη μαθαίνουμε απο τα λαθη μας.
Δεν το ανεφερα γιατι το θεωρω λιγο πολυ δεδομενο... παμε παλι στο μακαρι, με θαυματα, με κανα δανεικο της τελευταιας στιγμης και με ευχες να μαθει μπαλα ο Μπακακης και ο Σβαρνας.... Δυστυχως ετσι ομαδες της προκοπης δε γινονται. Την ΑΕΚ την αγαπαμε ο,τι και να γινει, ομως το παραπονο μας θα το λεμε παντα
Είχαν ακουστεί προτάσεις 8 εκατομμυρίων για το Μάνταλο πρόπερσι, 4,5 για τον Μπάρκα πέρσι και βάλε και τα 3 μύρια του Βράνιες - 15+ μύρια στα ταμεία της ομάδας σε 1 χρόνο και λέγαμε είναι λίγα, δώστε κι άλλα, και καταλήγουμε φέτος να παζαρεύουμε παίχτη-λαχείο για 300 χιλιάρικα. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω με τι σκεπτικό λειτουργεί η διοίκηση στα μεταγραφικά, ειδικά τώρα που επιτέλους έχει έναν σοβαρό άνθρωπο για τεχνικό διευθυντή που ξέρει πως να κινηθεί σωστά.
μονο εγω εχω καταλαβει οτι ο αραουχο θα φυγει 30 ιουνη?ας κρατησουμε σιμανσκι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..
Χάσαμε τον Βράνιες, παζαρεουμε τον Σιμάνσκι του οποίου η ρήτρα έληξε και η Λας Φάπας θέλει πίσω τον Αραουχο... Εσείς, όλα καλά;
Κλειστε Σιμανσκι και μην μας τρελαινετε αλλο. Ερχονται και ζητανε Μανταλο και τους λεμε κατω απο 297628 εκατομμυρια δεν τον δινουμε, αλλα οταν ειναι να παρουμε εμεις παικτη, 5 ευρω και πολλα ειναι.
Τελειωνετε, η ρητρα ηταν γνωστη, και δεν ειναι καν πολλα γι αυτον τον παικτη. Παρτε τον να τελειωνουμε επιτελους με κατι μπαμ μπαμ, καθε καλοκαιρι το ιδιο πραγμα, με ή χωρις πανδημιες,για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ονομα πια.
Ελπιζω ο Χριστοπουλος να βγαζει ματια στις προπονησεις, γιατι αφου ο Κλωνα και Αραουχο φευγουν τελη Ιουνιου για διαφορετικους λογους ο καθενας, μενει μονο ο Ολιβειρα και ο Λιβαγια για φορ. Και το αλλο, να μη εχουμε κλεισει και τυπικα τον Ιησου για του χρονου και τον Σιμανσκι - περασε η 15η Ιουνιου και αν ερθει αλλη ομαδα και δωσει περισσοτερα λεφτα απο την ΑΕΚ, ας πουμε , 2 μυρια, θα χτυπαμε το κεφαλι μας που δεν τον πηραμε οταν ηταν 1.5 και με τρεις δoσεις.
Δε μπορω να καταλαβω γιατι διαπραγματευονται για το σιμανσκι 100 χιλιαδες για να βαλουν 20% ποσοστο μεταπώλησης ενω ξερουμε οτι μακροπροθεσμα θα χάσουμε πολλα περισσοτερα. Ας τελειωσει αυτο το σημειο 2 μηνες διαπργαματευση.
Ωχ αμαν. Η τελευταια παραγραφος που λεει για Σιμανσκι με προβληματισε πολυ. Μαλλον δεν πανε καλα τα πραγματα. Ελπιζω να βρουμε την ακρη, αλλα καναμε τα ευκολα δυσκολα σε αυτη την περιπτωση και τωρα κινδυνευουμε να την πατησουμε.
Για τον Αραουχο υπαρχει καποια εξελιξη ? Τοσο καιρο δεν ακουμε τιποτα για αυτο το θεμα...
Ασε ρε φιλε τωρα μη παιζεις με τον πονο μας. Εδω παιζει να μην κρατησουμε ουτε Σιμανσκι. Θελουμε και ομιλους τσουλου μετα...
Γίνονται και εκεί διαπραγματεύσεις οχι φυσικά για το σύνολο της ρήτρας αλλά το πολύ για το ενα τρίτο αυτής
Εδω παζαρευουμε 100 χιλιαδες για τον Σιμανσκι και περιμενεις να μεινει ο Αρουχο?
Το γεγονός πως ακούστηκε από τον Κώστα: "Αν χάσει τον παίκτη θα είναι μεγάλη ήττα", με κάνει να αγχώνομαι. Δηλαδή κάπου έλεος. Το πλέον ανησυχητικό είναι και στην υπόθεση Τσίνο.. γράφεται ότι τα έχει πάρει ο πρόεδρος της Λας Φάπας επειδή δεν έχουμε ενεργοποιήσει τη ρήτρα. Θα έχουμε γλέντια αν στραβώσουν όλα αυτά
Καλησπέρα σε όλους.
Αν χάσει τον παίχτη θα είναι μεγάλη ήττα......Δλδ τόσο καιρό δεν έχουν κάνει τίποτα.......
Από εκεί που ήταν σίγουρη η μεταγραφή,τώρα υπάρχει και η περίπτωση να τον χάσουμε....