Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Δεν είμαι κακό παιδί»: Δημόσια συγγνώμη από τον Χαρδαλιά ζήτησε η παρουσιάστρια (VIDEO)

Τι ισχυρίστηκε η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή του Ραπτόπουλου


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε η παρουσιάστρια, Ιωάννα Κουσκούση, από τον Νίκο Χαρδαλιά, για το ποτήρι νερό που του πέταξε ενώ γευμάτιζε σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκη.

«Επειδή εγώ είμαι παιδί του Θεού, ζητάω ταπεινά συγγνώμη από τον κύριο Χαρδαλιά για αυτό που του έκανα. Ήταν αυθόρμητη κίνηση. Θέλω να με συγχωρέσει μέσα από τα βάθη της ψυχής μου γιατί δεν είμαι κακό παιδί» είπε, μιλώντας στην εκπομπή του Κωστή Ραπτόπουλου.

«Με ενοχλεί που λένε για το παιδί μου. Έβαλα το παιδί μου να με τραβήξει βίντεο και τον έβαλα γιατί ήξερα ότι μετά κάτι θα μου κάνουν και ήθελα να υπάρχει το ντοκουμέντο», ανέφερε.

Η ίδια ισχυρίστηκε πως για 3,5 ώρες βρισκόταν στο τμήμα ενώ της ζητούσαν να σβήσει το βίντεο για να μην υποβληθεί μήνυση σε βάρος της.

«Μου έλεγαν άμα σβήσεις το βίντεο δεν θα σου κάνει μήνυση ο Χαρδαλιάς και εδώ έλεγα δεν θα το σβήσω», σημείωσε.

Η δίκη της για εξύβριση και απειλή κατά του Νίκου Χαρδαλιά στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αναβλήθηκε για τις 7 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: reader.gr

Πηγή βίντεο: thestival.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ