Την Κυριακή στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε καμία αντίσταση από το φάντασμα του Άρη, επικράτησε με 3-1, με τον Σάββα Θεοδωρίδη να δίνει συγχαρητήρια, μετά το ματς, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για την εμφάνισή της.
Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε πως "έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο. Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα και έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο πριν αρχίσει να δέχεται τα γκολ στο πρώτο μέρος. Πραγματικά, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Όπως και στην ομάδα μας. Δεύτερο παιχνίδι, δεύτερη νίκη. Συνεχίζουμε. Την Κυριακή παίζουμε με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου".
Στη συνέχεια, ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για το αήττητο: "Επειδή ορισμένοι στη Θεσσαλονίκη λένε ότι είναι η μοναδική ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα χωρίς να ηττηθεί, έχω να τους πω ότι ο Ολυμπιακός το έχει κάνει αυτό 6 φορές στο παρελθόν. Το πήρε χωρίς να ηττηθεί. Αυτά τα χρόνια είναι το 1937, 1938, 1948, 1951, 1954 και το 1955. Ηθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού. Είμαστε ψύχραιμοι, περιμένουμε τα παιχνίδια. Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας. Ο κόσμος του Ολυμπιακού να είναι σίγουρος ότι θα πηγαίνουμε από το καλό στο καλύτερο".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!