Τον προπονητή της Σασουόλο, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, έχει προσεγγίσει η Φιορεντίνα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Resto del Carlino», προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της ομάδας για την επόμενη σεζόν.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο νυν τεχνικός των «βιόλα» Μπέπε Ιακίνι δεν πρόκειται να συνεχίσει στη Φλωρεντία και ο εκλεκτός είναι ο προπονητής των «νεροβέρντι» που ήδη του έχει προσφερθεί συμβόλαιο ύψους 1,4 εκατ. ευρώ.
Ο Ιταλός τεχνικός έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τα αποτελέσματα και την ποιότητα ποδοσφαίρου της Σασουόλο της φετινής σεζόν και δεν θα αργήσει η προαγωγή του σε σύλλογο με μεγαλύτερες προοπτικές.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
