Η ρεβάνς Γιουβέντους-Μίλαν, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, ήταν ο πρώτος αγώνας που διεξήχθη στην χώρα μετά την καραντίνα λόγω του κοροναϊού, με τον κόσμο να διψάει για μπάλα, έστω και από την τηλεόραση.
Περίπου 8,3 εκατομμύρια τηλεθεατές είδαν το ματς από το πρώτο κρατικό κανάλι (RAI 1), αριθμός που αποτελούσε το 34% της τηλεθέασης. Αυτός ήταν ο αγώνας με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στην φετινή περίοδο, λαμβάνοντας βεβαίως υπόψη ότι μόνο το Κύπελλο Ιταλίας και η εθνική ομάδα προβάλλονται από ανοιχτά
κανάλια.
Πίσω έμειναν οι πρώτοι ημιτελικοί του Κυπέλλου, Μίλαν – Γιουβέντους (8,09 εκατ. τηλεθεατές) και Ίντερ – Νάπολι (6,8 εκατ. τηλεθεατές), αλλά και ο αγώνας της Ιταλίας με την Βοσνία – Ερζεγοβίνη για τα προκριματικά του Euro, τον Ιούνιο του 2019 (7,4 εκατ. τηλεθεατές).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
