BUNDESLIGA-31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΟΛΩΝΙΑ-ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: 1-2
Γήπεδο: RheinEnergie Stadion
Άλμα παραμονής έκανε η Ουνιόν Βερολίνου που πέρασε με 2-1 από την έδρα της Κολωνίας και την έπιασε στους 35 βαθμούς.
Στο 6ο λεπτό ο Ίνγκβαρτσεν αστόχησε από ιδανικό σημείο και στο 25’ η μπάλα στρώθηκε στο Στσίχος που εξ επαφής δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Στο 31ο λεπτό η Ουνιόν κέρδισε πέναλτι αρχικά, για χέρι του Στσίχος αλλά μετά από τη χρήση του VAR, ο Πέτερσεν το πήρε πίσω. Τελικά στο 39ο λεπτό μετά από κόρνερ, ο Φρίντριχ με κεφαλιά έκανε το 0-1.
Στο 52ο λεπτό η κεφαλιά του Μοντέστ πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 57’ και στο 59’ ο Ουθ σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες για την Κολωνία. Και στο 67ο λεπτό, ο Γκέντερ κατέβασε όμορφα την μπάλα στην περιοχή και μόνος με τον Χορν τον πλάσαρε για το 0-2.
Το μόνο που κατάφερε η Κολωνία ήταν να μειώσει στο 90+2 με κοντινό πλασέ Κόρδοβα
ΚΟΛΩΝΙΑ: Χορν, Στσίχος, Σμιτς (46’ Λάιζτνερ), Εχιζίμπουε (63’ Σίντλερ), Μπόρνοβ, Κάιντς (70’ Ρετζμπετσάι), Έκτορ, Σκιρί (84’ Χέγκερ), Κόρδοβα, Ουθ, Ντρέξλερ (46’ Μοντέστ)
ΟΥΝΙΟΝ: Γκίκιεβιτς, Ράιχελ (71’ Χίμπνερ), Φρίντριχ, Τρίμελ, Σλότερμπακ, Γκέντνερ, Μαλί (63’ Κρόος), Πρέμελ, Μπίλτερ, Άντερσον (63’ Ουτζά), Ίνγκβαρτσεν
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!