Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Μέσι πάει να «σπάσει» ρεκόρ 67 χρόνων

Διαβάστε για την επίδοση που κυνηγάει ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με την επανεκκίνηση της La Liga να είναι γεγονός, από την Πέμπτη το βράδυ με το Σεβίλλη-Μπέτις, η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται για το δικό της ματς με τη Μαγιόρκα, το Σάββατο.

Ο Λιονέλ Μέσι ξαναμπαίνει στο χορό έχοντας σκοράρει 19 φορές για φέτος και έχοντας αβαντάζ πέντε τερμάτων έναντι των 14 του Καρίμ Μπενζεμά.

Αν ο Αργεντινός καταφέρει να κατακτήσει και το φετινό Pichichi για τον κορυφαίο σκόρερ της σεζόν, θα φτάσει στα 7 βραβεία του πρώτου σκόρερ στο ισπανικό πρωτάθλημα, ξεπερνώντας την επίδοση των 6 βραβείων Pichichi του Τέλμο Θάρρα από τη σεζόν 1952-1953.

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Μπιλμπάο σταμάτησε στα 6 βραβεία και ο Λιονέλ Μέσι έχει τη μεγάλη ευκαιρία να τον προσπεράσει.

Σε ό,τι αφορά τον αριθμό τερμάτων σε μια αγωνιστική περίοδο, εκεί ο Αργεντινός νυν ηγέτης της Μπαρτσελόνα έχει την απόλυτη κορυφή με τα 50 γκολ της σεζόν 2011-2012, με τον Θάρρα να έχει πετύχει 38 γκολ στο 1951 και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει φτάσει στα 40 γκολ το 2011.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ