Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κοστίνια: Αν δεν αγαπάς τον Κριστιάνο τότε τον ζηλεύεις

 

Με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μίλησε ο παλαίμαχος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, Κοστίνια, τονίζοντας πως όποιος δεν τον αγαπάει, τον ζηλεύει.

«Προπονήθηκε για να γίνει ο καλύτερος. Ήταν πραγματικά καταπληκτικός. Ήταν ένας παίκτης που σέβεται τους παλαιότερους παίκτες και έκανε πολλές ερωτήσεις για να γίνει καλύτερος. Σιγά-σιγά, πήρε τη θέση του στην ομάδα και η Πορτογαλία επωφελήθηκε πολλά από την προσωπικότητα του.

Δουλεύει σκληρά. Δεν κάθεται και περιμένει να φτάσουν τα πράγματα σε αυτόν. Αναζητά πώς να γίνει ο καλύτερος παίκτης. Αυτό οφείλεται και στον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, όταν ήταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Του έμαθε πότε να κάνει ντρίμπλα πως να βελτιωθεί. Δεν είναι δυνατόν να μην αγαπάς τον Ρονάλντο εκτός και αν τον ζηλεύεις. Είναι ταπεινός και είμαι χαρούμενος για την επιτυχία που είχε σήμερα» τόνισε.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ