Με ιδιαίτερο καυστικό τρόπο σχολίασε ο ΠΑΟΚ τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με αφορμή δηλώσεις του τελευταίου. Απ' τον ΠΑΟΚ τόνιζαν για τον Αυγενάκη:
«Οι χθεσινές δηλώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη, δεν επιβεβαιώνουν απλά όσα του έχουμε κατά καιρούς προσάψει, αλλά ότι έχει το ακαταλόγιστο.
Αναφέρθηκε σε “ομόφωνη απόφαση της λίγκας”, παραβλέποντας πως οι παραφωνίες τον συντροφεύουν από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του.
Η συγκεκριμένη απόφαση στην οποία συμφωνήσαμε άπαντες, αφορούσε διεξαγωγή των πλέι οφ με περιορισμένο αριθμό φιλάθλων στα γήπεδα.
Όχι να γίνουν κάποια παιγνίδια με κόσμο και άλλα σε εντελώς άδεια γήπεδα, όπως συμφέρει στην ομάδα της οποίας εκτελεί εντολές.
Κι αν τα τελευταία έχουν τεκμηριωθεί επαρκώς, πλέον αναδεικνύει και θρασύτητα μιλώντας για “καθαρές και έντιμες κουβέντες”, προκειμένου να στηρίξει την άκρως μεροληπτική στάση του.
Το πιο έντιμο και καθαρό που θα μπορούσε να κάνει ο ίδιος, θα ήταν να συστήνεται πλέον και επισήμως ως υφυπουργός Ολυμπιακού και όχι αθλητισμού».
Συγκεκριμένα ο Αυγενάκης είπε στο κανάλι TV100 της Θεσσαλονίκης πως: «Ενώ έχω μια απόφαση της Super League που μου λένε ότι είναι ομόφωνη, στη συνέχεια βλέπω από κάποιους εκπροσώπους ή εκπρόσωπο ομάδας, να τορπιλίζει και να... πυροβολεί την απόφαση που όπως μου λένε, ήταν ομόφωνη. Μένει λοιπόν να ξεκαθαρίσει το όργανο αυτό, η διοργανώτρια αρχή της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, αν όντως αυτή η απόφαση είναι ομόφωνη, αν όντως θέλουν να την προχωρήσουν σοβαρά και οργανωμένα, αναλαμβάνοντας όλοι ένα κομμάτι ευθύνης. Και η διοργανώτρια αρχή και η πολιτική ηγεσία και η κοινότητα της χώρας. Καθαρές κουβέντες. Εάν αυτή η απόφαση εκπροσωπείται και από τους 14, τότε να προχωρήσουμε τη συζήτηση καθαρά και ωραία και έντιμα. Όχι μέσα ψηφίζω ναι και από έξω... πυροβολώ τον Αυγενάκη. Είναι πανεύκολο αυτό να συμβαίνει αλλά επιτρέψτε μου να σας πω ότι κάποια στιγμή καταντάει και λίγο κουραστικό».
Όσον αφορά το θέμα των εκλογών στην ΕΠΟ, σημείωσε ότι: «Είναι ξεκάθαρη η θέση της Κυβέρνησης ότι οι εκλογές θα πάνε το φθινόπωρο, θέλουμε να υπάρχει δημοκρατικότητα, διαφάνεια και θα έλεγα και μεγαλύτερη νομιμοποίηση των διοικήσεων που θα προκύψουν στην ΕΠΟ».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
