Στην ένταση που έβγαλε η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.
Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα με αφορμή το επεισόδιο Βέρντε-Βράνιες και τη συμπεριφορά Σιμόες όταν έγινε αλλαγή, παραδέχθηκε ότι όλοι σχεδόν οι παίκτες έδειχναν πολύ νευρικοί.
Εξήγησε ωστόσο ότι με την παρέμβαση του Ίβιτς και τη μεταμέλεια που εξέφρασε ο Πορτογάλος στον Καρέρα τα δυο θέματα θεωρούνται λήξαντα και δεν πρόκειται να υπάρξει συνέχεια στα υπόλοιπα ματς της σεζόν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Είναι δυνατόν να περιμένουμε ότι η Αντερλεχτ θα δώσει αποζημίωση στον Βράνιες; Δεν μπορούμε να τα θέλουμε όλα δικά μας, πρέπει να το καταλάβουν εκεί στην ΠΑΕ... Θα τον πάρουμε που θα τον πάρουμε τσάμπα, θέλουμε να τον κρατήσουμε και με χαμηλό συμβόλαιο; Τόσα εκατομμύρια για ένα σωρό παλτά έχουν πεταχτεί, το να δώσουμε κάτι παραπάνω στον Βράνιες είναι το πρόβλημα; Στο κάτω κάτω το αξίζει και με το παραπάνω! Τι περιμένουμε δηλαδή; Ότι αν τον χάσουμε θα βρούμε καλύτερο ή έστω ισάξιο του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ με μικρότερο κόστος ;
Helin από τα πιο εύστοχα σχόλια που έχω διαβάσει τελευταία!!
Ομάδα που θα δώσει 500 χιλιάρικα στην Άντερλεχτ ίσως βρεθεί. Ομάδα που θα θέλει να πάει ο Βράνιες, ή που έστω να του κάνει συμβόλαιο κοντά στα λεφτα που παίρνει τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί.
Η Άντερλεχτ είναι πολύ στριμωγμένη οικονομικά φέτος και καίγεται να διακόψει τα βαριά συμβόλαια πάσει θυσία ακόμη και με χασούρα, κάτι που έχει κάνει βούκινο στα ΜΜΕ του Βελγίου. Δεν έχει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πολυτέλεια χρόνου να μπαίνει σε μακροχρόνιες συζητήσεις και αυτό το ξέρει κάθε μελλοντικός αγοραστής, όχι μόνο η ΑΕΚ. Μόνη της έβγαλε τα μάτια της.
Εδικά με τον Βράνιες έχει κάνει πολύ κακή διαχείριση και δεν είναι σε θέση να αξιώσει τίποτα, όταν η ίδια δημοσίως τον έχει απαξιώσει τόσο πολύ. Απλά θα παίξει ένα τελευταίο χαρτί πίεσης στην ΑΕΚ, μιας και ξέρει την ιδιαίτερη σχέση μας με τον παίκτη.
Ισχυει αυτο και στη τελικη δεν νομιζω οτι ειναι τοσο ανεφικτο για την Αντερλεχτ να βρει μια ομαδα να τον πουλησει εστω π.χ και με 500 χιλιαρικα, καλη χρονια εχει κανει. Μακαρι να τον παρουμε ελευθερο και με χαμηλο συμβολαιο αλλα μου φαινεται οτι τα θελουμε ολα δικα μας.
Δεν νομίζω να καταφέρει η Αντερλεχτ να τον πουλήσει... Μιλάμε για έναν παίκτη 30+ με εξαιρετικά δύσκολο χαρακτήρα, πολλά σκάνδαλα στην πλάτη του που όπου και να πάει πάντα θα έχει κόλλημα με την ΑΕΚ και θα τα κάνει μαντάρα... Ποια ομάδα θα πληρώσει να τον πάρει; Κι ακόμα κι αν βρεθεί κάποια ομάδα, λες να του δώσει τα 900.000 που παίρνει στην Αντερλεχτ; Σε αυτή την περίπτωση θα κάτσει πάνω στο συμβόλαιο του και όχι μόνο λεφτά δε θα πάρουν, θα τον πληρώσουν κιόλας...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Το καλύτερο για όλους είναι λύση συμβολαίου χωρίς αποζημιώσεις και ιστορίες και αύξηση μισθού στην ΑΕΚ, όλοι ευχαριστημένοι θα είναι έτσι!
Δεν θα ειναι ουτε ο πρωτος ουτε και ο τελευταιος παιχτης στον κοσμο με δυσκολο χαρακτηρα που κανει μετγραφη, παραδειγματα υπαρχουν πολλα. Επισης ο Βρανιες εχει ακομα 2-3 καλα ποδοσφαιρικα χρονια, ειναι και καλο σκαρι, δεν θεωρω τοσο απιθανο να βρει ομαδα σε καμια Τουρκια ή προς Αραβια μερια με αντιστοιχο συμβολαιο . Τελοσπαντων θα δειξει αλλα μην το θεωρουμε απιθανο να βρεθει αλλη ομαδα να τον ζητησει.
ρε Σιμόες σε φεραμε στην β'εθνικη και εισαι για μεχρι εκει κατα την γνωμη μου και κανεις νουμερα που σε εβγαλε; για μενα ειναι ο μονος Πορτογαλλος που δεν ξερει μπάλα
Μαλλον ξεχνας ευκολα φιλε ...Τουλαχιστον δειξε σεβασμο σε εναν παικτη που τα εχει δωσει ολα για την ομαδα..Το αν κανει η δεν κανει για τωρα το ξερουν καλυτερα εκει στην ΠΑΕ...Μην γινεσαι σαν τους αλλους!!
Αρχικά, θα συνιστούσα ψυχραιμία. Χάσαμε μεν, μια μεγάλη ευκαιρία για να περάσουμε τον ΠΑΟΚ και να έχουμε μια διαφορά 2 βαθμών, αλλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Πρώτο ματς, μετά από τόσο καιρό λογικό και οι παίχτες, να μην μπουν με φουλ γκάζια. Το πρώτο ημίχρονο, κυρίως, δεν θύμιζε σε τίποτα την ομάδα του Καρέρα, πριν την μεγάλη παύση.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Είδαμε έναν κακό Λόπες, έναν κακό Βέρντε, έναν κακό Κρίστιτσιτς και γενικότερα μία κακή ομάδα, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Σίγουρα, θεωρώ, πώς το συγκεκριμένο ματς, το έχασε, κυρίως, ο Καρέρα με την επιλογή του Μάνταλου, σαν σέντερ φορ, η οποία και προφανώς δεν βγήκε. Περίεργο αυτό που δοκίμασε ο Ίταλος, μιας και υπήρχε ο Λιβάγια, που ίσως «κούμπωνε» κάπως καλύτερα αντί του Μάνταλου.
Το χειρότερο, που μπορούμε να κάνουμε, είναι να μείνουμε σε αυτήν την κακή εμφάνιση. Σίγουρα χάθηκε μια ευκαιρία, καιρός λοιπόν να μάθουμε απ' αυτό και να κοιτάξουμε μπροστά, δύο επικίνδυνα παιχνίδια με ΟΦΗ και Άρη. Ο τελείως αδιάφορος Παναθηναϊκός και μας έκοψε βαθμούς. Οπότε ηρεμία και πιστεύω ο κόουτς και οι παίχτες, θα δουν διαφορετικά τα εναπομείναντα παιχνίδια.
Τίγρης: Η συγνώμες όχι εδώ αλλά στο Άγιο Ορος..
Φέρτε πίσω Σωκράτη ,πάρτε ρισβανη κρατήστε κ τον τρελοβοσνιο κ μαζί με σβαρνα κ λατσι έχουμε άμυνα ατσάλι..
Στον οργανισμό ΠΑΕ ΑΕΚ, αν δεν το κάνουν ήδη, θα πρέπει να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το ενδεχόμενο να διακοπεί ανά πάσα στιγμή το πρωτάθλημα (λόγω κορονοϊου) και να δωθούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια ανάλογα με τη θέση που κατέχει η ομάδα τη μέρα της διακοπής. Αν νιώσουν οι βόρειοι γαύροι ότι κινδυνεύουν να χάσουν και το τσουλου, το πιο πιθανό είναι να το επιδιώξουν κιόλας. Έτσι κι αλλιώς και για τους νότιους γαύρους μια χαρά βολικό θα είναι. Επόμενος κάθε παιχνίδι να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αντιμετωπίζεται σαν τελικός γιατί με αυτά που είδαμε την Κυριακή δεν πείστηκα να το είδαν έτσι.
https://m.youtube.com/watch?v=y9-JYZNslYw 1:28:00
Αμεση παραπομπη του Τζηλου και χειριστη VAR, απιστευτο να μη βλεπεις σε κανονικη ροη δυο καθαρα φαουλ (τραβηγμα και κλοτσια, αγκωνια- σπρωξιμο σε εναερια μονομαχια), ακομα περισσοτερο σε replay..
Δε με νοιαζει αν ακυρωσε ενα, ας ακυρωσει και δεκα αν υπαρχει παραβαση, στο κατω κατω ας το εβλεπε εκεινη τη στιγμη 10μ μακρια ηταν, και δεν ηταν κανενα υπουλο φαουλ. Ελεος με τους γελοιους καθε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αγωνιστικη, ναι φταινε πολυ και αυτη, αλλο 0-0 χωρις να ακυρωθει καν γκολ (να δωσει το φαουλ τοτε), και αλλο να χανεις 0-1 εχοντας δεχθει ενα τερμα, που το αμφισβητουν κιολας...
Βλέπω μια τάση κάλυψης του Βρανιες ειδικά απ' τον κόσμο.. ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω .. ένας παίκτης ο οποίος μας έχει δημιουργήσει τόσα πειθαρχικά προβλήματα κ επειδή πουλάει οπαδιλικη τον καλύπτουμε συνέχεια.. στο να φτάσει ο Βέρντε να τον πιάσει απ' τον λαιμό φανταστείτε τι του είπε που δεν νομίζω να έχει δώσει τέτοιο δικαίωμα απειθαρχίας ο Ιταλός...το ότι δεν κάνει για την ΑΕΚ ποιοτικά σαν παίκτης συμφωνώ .. κ το ότι ο Βρανιες είναι σκύλος κ απ' τους καλύτερους μας αμυντικούς... ΣΥΝΕΧΕΙΑ (χαμηλού ανταγωνισμού βέβαια) συμφωνώ ... Άλλο το ένα όμως κ άλλο το άλλο..
11 Βρανιες μπορούσαμε να έχουμε..? Ο μόνος που τα δίνει όλα σε κάθε αγώνα για την ομάδα...Γεμίσαμε κυρίες που παίζουν μόνο για την πάρτυ τους...
Στον πρώτο γύρο μπορείς να μου πεις που ήταν ο Βρανιες κ ειδικά στο Καραϊσκάκης;
Οι κωλοτουμπες ορισμενων για να δικαιολογησουν τον Βρανιες δεν εχουν προηγουμενο. Ο ανθρωπος όσο παιχταράς και αν είναι έχει ξεπεράσει πολλές φορές τα όρια, και την βγάζει λάδι γιατί "χαχα έλα μωρέ είναι τρελός". Δεν πας πουθενά έτσι.
Στα τελευταία ματς ο Βρανιες είναι παράδειγμα προς μίμηση, έχει αλλάξει 100% την συμπεριφορά του.
Οπως ειπε και φιλος στα social,
com/watch?v=y9-JYZNslYw
https://m.youtube.
ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ 1:28:01, ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ... ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΓΚΟΛ ΠΡΙΝ -ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΖΕΛΕΣ, ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΦΑΟΥΛ, ΕΣΤΩ ΡΕ ΜΛΚ ΜΕ ΒΑΡ ΕΦΟΣΟΝ 1. ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ 50-50 ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΞΕΡΕΙ), 2. ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΜΠΑΛΑ, ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ. ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ
Περα απο την εμφανιση των παικτων μας, τραγικη ηταν και η επιστροφη του τζηλου στους αγωνιστικους χωρους: πολλα αναποδα φαουλ, αυστηρες λαρτες, ενω εκει που επρεπε δεν εδινε, στο μανταλο αν οχι πεναλτι 2 εμμεσα φαουλ εντος περιοχης επρεπε να δωσει (δεν πανε για μπαλα τα ταγαρια του παο, αντιθετα τον βρισκουν αγαρμπα, πραγμα που θα μπορουσε να δικάιολογησει πεναλτι). Τελος, ο κανονισμος λεει "πλεονεκτημα" σε περιπτωσεις οφσαιντ για μετεπειτα ελεγχο απο VAR, οχι να αφηνεις καθαρα φαουλ να εξελιχθουν, τι μαλακιες εκανε ο τυπος, δε χωραει ο νους μου οτι ηταν 5μ περα και δεν ειδε τις παραβασεις, στην 1η τραβηγμα και κλαδεμα, και στη 2η αγκωνια, τι επιπεδου διαιτητης δε θα το εβλεπε, αμεσα ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ του, Τιγρη πραξε αναλογα.
Ενας ματς που επρεπε να το κερδισουμε εστω και με μισο μηδεν γιατι ηξεραν το αποτελεσμα στην Τουμπα εμφανιστηκε μια ομαδα οτι να'ναι. Κακη στο αμυντικο κομματι ειδικα στο ακυρωθεν γκολ ειναι ο ενας στην δυση και ο αλλος στην ανατολη (Βρανιες - Σβαρνας), απο τον αξονα περασαν πανω απο 7-8 καθετες. Νευρα χωρις λογο απο Βρανιες-Βερντε που πιανει ο ενας τον αλλον απο τον λαιμο. Νευρα χωρις λογο απο το Λοπεζ στην φαση με τον Γιοχανσον. Νευχα χωρις λογο απο τον Σιμοες στην αλλαγη του λες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και μπορει να προσφερει στο δημιουργικο κομματι της ομαδας και ειδικα στο 0-1. Και κακο διαβασμα απο τον Καρερα, αν ηθελε να παιξει με 9αρι να επαιζε με Μανταλο στα ακρα και μπροστα Κλωναριδη. Ελπιζω να εβαλαν μυαλο ολοι τους και στην συνεχεια να δουμε μια κανονικη ΑΕΚ.
Από το έχω τα αυτιά μου κλειστά και περιμένω να τελειώσει η σεζόν, στο θα ήθελα να παίξω στην Αραβία και μετά στο έχω νεύρα γιατί ακούγεται ότι θα φύγω το καλοκαίρι.. Ταβάνια σε ο συγκεκριμένος δεν έχουμε υποχρέωση να τους κρατάμε όλους επειδή είναι καλά παιδιά. Καλό παιδί είμαι και εγώ αλλά δεν κλωτσαω καλά πλέον.Ας φέρει πρόταση να φύγει να πάει να ξεδινει αλλού.
Παλι τα ίδια? ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΒΑΡΒΑΤΟ και στους 3.
Παλι καλα που ηταν ο Μπακακης και προλαβε τον Βρανιες, γιατί θα τον φύτευε τον Ιταλό.
Τωρα ο Σιμόες, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ..Ειναι κ ενας εκ των αρχηγων αν δεν απατωμαι.. Καμία ανέχεια σε τετοια περιστατικά . Θα τα βρει η ομάδα μπροστά της, και υπονομεύουν το έργο του προπονητή.
Το παρθεναγωγείο ναναι καλά. Παίκτες υπάρχουν..
Παίδες ο Βέρντε δεν είναι επιπέδου ΑΕΚ και ο Σιμοες έδωσε ότι είχε να δώσει. Η ομάδα χρειάζεται ένα εξτρεμ να πατάει περιοχή, και να είναι πιο αποτελεσματικός. Και ένα box to box με περισσότερα τρεξίματα από τον Σιμοες και που να βγάζει την ομάδα πάνω γρήγορα όταν κερδίσει την μπάλα. Ο Σιμοες δεν παίζει γρήγορα και καθετα, παίζει πάντα παράλληλα με τα μπακ η πίσω με τα σέντερ μπακ. Αυτό δεν είναι σύγχρονο ποδόσφαιρο. Θέλουμε παίκτες με γρήγορη σκέψη, άριστη αντίληψη του χωρου και να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παίζουν γρηγορα και καθετα όταν κερδίζετε η μπαλα. Τα φιλιά μας από την κιτρινόμαυρη Κύπρο!!!
Μήπως, λέω τώρα εγώ μήπως, οι συγκεκριμένοι που είχαν και τα αδικαιολόγητα νεύρα, έχουν πάρει πιο βαριά από τους υπόλοιπους, τις περικοπές στα συμβόλαια??
Αυτό σκέφτηκα κι εγω φίλε μου. Κάτι έχει γίνει, δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν είναι μόνο οι Βρανιες - Βερντε και ο Σιμοες, είναι και ο Λοπες που χτύπησε τον Γιοχανσον εκτός φάσης και ο Ολιβειρα που έσπρωξε τον Σενκεφελντ χωρίς λόγο. Πολλά νεύρα που δεν δικαιολογούνται.
Και λέω τώρα εγώ με το φτωχό μου το μυαλό, μήπως ένας από τους λόγους που ξεκίνησε με 3 στο κέντρο και μέσα ο Σιμοες ήταν ο φόβος της αντίδρασης αυτης; Γιατί αν ειναι ετσι.....ωχ!!!!
Σε ένα φάουλ που εκτέλεσε ο βερντε από την δεξιά μας πλευρά δείχνει η κάμερα που είναι πίσω του αυτόν και την περιοχή του πέναλτι.
Στο πέναλτι λοιπόν ήταν ο βρανιες μόνος του και δεν του πασαρε αλλά το έκανε κατευθείαν.
Αυτός είναι λογικά ο λόγος που μάλωσαν.
Το Χ με το βαζελο ηταν ζημια, οχι ανεπανορθωτη. Συνερθετε. Αυτο τιποτα αλλο. Ας μεγαλωσουμε επιτελους σαν συλλογος
Σε ότι αφορά την υπόθεση του Βράνιες με τον Βέρντε, δίκιο έχει ο Βράνιες. Ο Βράνιες έχει τσακωθεί κι άλλες φορές με συμπαίκτες του σε αγώνα, όλες όμως είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Τσακωνόταν για το καλό της ομάδας. Έτσι και τώρα.
Ο λόγος του τσακωμού ήταν ότι κερδίσαμε δύο επικίνδυνα φάουλ λίγο έξω από την πλαϊνή γραμμή της περιοχής, τα χτύπησε ο Βέρντε και τα δύο απ’ ευθείας. Το ένα πήγε άουτ και το άλλο στο τείχος.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Πέταξε δηλαδή στα σκουπίδια δύο επικίνδυνες στιγμές για τον αντίπαλο. Πάει λοιπόν ο Βράνιες και του λέει, τι κάνεις εσύ εδώ; Παίζεις για πάρτη σου και όχι για την ομάδα; Είναι δυνατόν να πετάμε στα σκουπίδια επικίνδυνες στιγμές σε ντέρμπι;
Για μένα καλά έκανε ο Βράνιες. Καλά κάνει και η διοίκηση που δεν βάζει πρόστιμο. Δεν χρειάζεται. Ο Βέρντε όμως θα έμαθε ότι δεν είναι δυνατόν να κόβει επιθέσεις της ομάδας επειδή θέλει να γίνει ήρωας. Για μένα επίσης ο Βέρντε, δεν κάνει. Πρέπει να φύγει. Θέλουμε κάτι καλύτερο, κάποιον που να βρίσκει τέρμα όταν σουτάρει. Ο Βέρντε δεν βρίσκει τέρμα με τίποτα.
Δεν έγινε και τίποτα αλλά πολλά νεύρα. Γιατί?