Λίγες ημέρες πριν από την επανέναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων για τη φετινή σεζόν, ο Μέσι και οι συμπαίκτες του εξεπλάγησαν, σύμφωνα με τη μαδριλένικη εφημερίδα Marca, με τη νέα πρόταση της διοίκησης της Μπαρτσελόνα για μείωση 70% στον μισθό της τελευταίας εβδομάδας του Μαΐου και 50% στους μισθούς των δύο πρώτων εβδομάδων του Ιούνη!
Η αμέσως προηγούμενη μείωση είχε γίνει αποδεκτή με πολλά επεισόδια και με τον Μέσι να δημοσιεύει ανακοίνωση στην οποία πετούσε «πυρά» στον Μπαρτομέου και τους υπόλοιπους διοικούντες για το γεγονός πως οι παίκτες έβγαιναν προς τα έξω οι κακοί της υπόθεσης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
