Quantcast
NEWS
30 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κετσετζόγλου: Ο Ολιβέιρα έπρεπε να μπει στο ημίχρονο

Άργησε να κάνει την αλλαγή ο Μάσιμο Καρέρα, τόνισε

Το ματς με τον ΠΑΟ σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου τονίζοντας ότι κατά την άποψη του ο Ολιβέιρα έπρεπε να μπει στο ημίχρονο. Αναφέρθηκε στο επεισόδιο μεταξύ Βράνιες και Βέρντε αλλά και τον Ενομπακάρε.

«Ο Καρέρα επέλεξε σχήμα χωρίς φορ γιατί ο Ολιβέιρα δεν μπορούσα να βγάλει 90λεπτο. Δεν βγήκε αυτό το 4-3-3, γιατί δεν απείλησε η ομάδα και στον σχηματισμό αυτό δεν βολεύονται ούτε ο Κρίστισιτς ούτε ο Σιμάνσκι. Για μένα ο Καρέρα άργησε να βάλει τον Πορτογάλο, έπρεπε να μπει στο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός βλέποντας την ΑΕΚ να παίζει στο ίδιο στυλ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ξεθάρρεψε και γι’ αυτό βγήκε μπροστά και έβαλε το γκολ. Όπως ήρθαν τα πράγματα ήταν φυσιολογική η εξέλιξη», τόνισε.

Σχολιάζοντας το επεισόδιο του Βέρντε με τον Βράνιες είπε: «Επιβεβαιώθηκε πως έχει ξεψαρώσει ο Βέρντε, αλλά η αντίδραση του Βράνιες ήταν πολύ ψύχραιμη για τα δεδομένα του».

Όσο για τον Μπράιτ Ενομπακάρε τόνισε: «Αναμένουμε να έρθει, μέσω Γερμανίας, για να υπογράψει. Έχει συμφωνήσει, θα υπογράψει πιθανότατα για τρία χρόνια και είναι πιθανό να κάνει προπονήσεις με την ομάδα».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ