Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ματς της πρεμιέρας των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα και ο Αμπέλ Φερέιρα δεν προχώρησε σε εκπλήξεις όσον αφορά το πλάνο της 11αδας.
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης με τετράδα στην άμυνα τους Μάτος, Βαρέλα, Μιχάι και Βιεϊρίνια, ο οποίος παίρνει εκ νέου θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας δεδομένου πως ο Γιαννούλης είναι τιμωρημένος. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρεθούν οι Μίσιτς - Μαουρίσιο με τους Λημνιό δεξιά, Ελ Καντουρί αριστερά και τον Μπίσεσβαρ πίσω από τον προωθημένο Άκπομ.
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μιχάι, Βαρέλα, Μάτος, Μαουρίτσιο, Μίσιτς, Ελ Καντούρι, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Άκπομ.
Στον πάγκο: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγο, Μιχαϊλίδης, Εσίτι, Πέλκας, Στοχ, Λάμπρου, Τζόλης, Σφιντέρσκι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
