Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πειραιάς: Θάνατος εργαζομένου από ηλεκτροπληξία σε φορτηγο πλοίο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ένας 35χρονος εργαζόμενος ιδιωτικού συνεργείου βρήκε τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία κατά την διάρκεια εργασιών επισκευής στο λέβητα του φορτηγού πλοίου «NODUS» σημαίας Λιβερίας, που ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε με «λάντζα» στην ξηρά και στη συνέχεια διεκομίσθη, με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν ο 51χρονος αλλοδαπός πλοίαρχος του πλοίου και ο 68χρονος εργοδηγός και νόμιμος εκπρόσωπος του συνεργείου επισκευών, ενώ απαγορεύτηκε και ο απόπλους του πλοίου μέχρι προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ