Tου Γιώργου Νικολάου (by basketblog.gr)
Εχει ημερομηνία την 31η Ιουλίου 2010. Τίτλος: "Eκεί που τα μπάζα θα ξαναγίνουν όνειρά μας..." Το νέο κείμενο του καλού συναδέλφου Νίκου Αγγελίδη στον προσωπικό του χώρο "http://romeo-aek.blogspot.com" στο διαδίκτυο, που έχει αναφορά και στην αφεντιά μας, προσθέτει ακόμη ένα κομμάτι στο "κιτρινόμαυρο" παζλ των γηπέδων της ΑΕΚ. Είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε καταρχήν τον Νίκο, που γνωρίζουμε χρόνια, διότι χάρη και στη δική του έρευνα "διαγνώσαμε" το λάθος Αδαμίδη για το "ξενοδοχείο Μπριτάνια", που ήταν εργοστάσιο, αλλά και πληροφορηθήκαμε τα συνεπακόλουθα από την (ενδεχόμενη) εκμετάλλευση της έκτασης. Δεν είναι, όμως, αυτό το θέμα. Το θέμα είναι οι νέες επισημάνσεις του Νίκου, που αφορούν στα γήπεδα, γεγονός επίκαιρο πάλι, έπειτα από τη συνάντηση Νικητιάδη-Αδαμίδη. Εμείς απλώς παραθέτουμε το κείμενο. Εκτιμούμε ότι είναι άκρως αποκαλυπτικό:
"Διάβασα με προσοχή τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών μετά τις δηλώσεις Σταύρου Αδαμίδη. Είναι αλήθεια ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ πιάστηκε ολίγον αδιάβαστος σε ότι αφορά τον χώρο της Μπριτάνια ο οποίος βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το οικόπεδο μας πίσω από τις μεγάλες διαφημιστικές πινακίδες απέναντι δηλαδή από το σημείο όπου κάποτε χτυπούσε ένας ακόμη πυρήνας της ΑΕΚ στη Θύρα 3. Ο Αδαμίδης μίλησε για τον χώρο αυτό και είναι η πρώτη φορά που το κάνει παράγοντας της ΠΑΕ. Μπερδεύτηκε όμως ή μάλλον πιάστηκε αδιάβαστος γιατί μίλησε για το ξενοδοχείο Μπριτάνια... Πριν μήνες μέσα από τούτη εδώ την σελίδα, το «Υστερόγραφο» είχε γίνει ένα εκτενές ρεπορτάζ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το χώρο - φιλέτο. Για πρώτη φορά τότε δόθηκε λεπτομερής περιγραφή του τι μπορεί να σημαίνει μελλοντικά για την ΑΕΚ αυτός ο χώρος. Σε εκείνο το ρεπορτάζ είχαν τεθεί καίρια ερωτήματα αλλά και απαντήσεις για ότι άλλο συνεπάγεται αυτής της ιστορίας. Δηλαδή: Ιδιοκτησία, στάση Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, πρόθεση διοικούντων και ο ρόλος που αναμένεται να διαδραματίσει στην όλη ιστορία ο Δημήτρης Μελισσανίδης ως προσωπικός φίλος του Σάλλα αλλά και «αποστασιοποιημένος» ενδιαφερόμενος για τα όσα γίνονται στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Με ικανοποίηση είδα πως στοιχεία εκείνου του ρεπορτάζ χρησιμοποίησε ο φίλος και καλός συνάδελφος Γιώργος Νικολάου γράφοντας στο basketblog.gr και στο aek365.gr. Πριν περάσω στο ζουμί της υπόθεσης σας παραθέτω το πλήρες κείμενο του Γιώργου Νικολάου.
«Νεοφιλαδελφειώτες δεν είμαστε, αλλά μεγαλωμένοι στους δρόμους πέριξ της Φωκών και της Καππαδοκίας... ξενοδοχείο δεν θυμόμασταν πλησίον των γηπέδων. Ρωτήσαμε και παλαιότερους, οι οποίοι γνωρίζουν τη γεωγραφία της περιοχής και καταλήξαμε στο συμπέρασμα, ότι το "παλιό ξενοδοχείο Μπριτάνια" ήταν το... εργοστάσιο Κλωστοϋφαντουργίας "Μπριτάνια". Λογικά αυτό εννοούσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης από το Σίδνεϊ, όταν έκανε λόγο -μεταξύ άλλων- και για ανέγερση κλειστού γηπέδου μπάσκετ 5.000 θέσεων, απέναντι από το πρώην ποδοσφαιρικό γήπεδο και πιο συγκεκριμένα από την θύρα 3. Λεπτομέρεια θα μας πείτε το... μικρό λάθος του "κιτρινόμαυρου" παράγοντα; Λεπτομέρεια... Το μέγα λάθος θα είναι να μην είναι ενημερωμένη για τη νέα προοπτική, διότι εξέλιξη δεν υπάρχει ακόμη, η ΚΑΕ ΑΕΚ. Προτάσεις, πάντως, για την αξιοποίηση του συγκεκριμένου χώρου, ψάξαμε και βρήκαμε, ότι είχαν γίνει κατά το παρελθόν. Ο δημοσιογράφος Νίκος Αγγελίδης, με πλούσια δραστηριότητα στο τμήμα ποδηλασίας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, είχε γράψει πριν από μήνες στον προσωπικό του χώρο στο διαδίκτυο και αν δεν κάνουμε λάθος και στην εφημερίδα "Score Live" τα εξής: "Ο χώρος - κουφέτο που θα μπορούσε κάλλιστα να στεγάσει τα όνειρα μας είναι το πρώην εργοστάσιο Μπριτάνια. Αρχίζει ακριβώς από την μεσοτοιχία του πρατηρίου αθλητικών ειδών Robe di Kappa στην Οδό Ιωνίας δίπλα από τον εγκαταλελειμμένο κινηματογράφο και εκτείνεται σε πλάτος μέχρι και πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες του δρόμου απέναντι από το Άλσος που οδηγεί προς τη Νέα Ιωνία. Σε μήκος καταλαμβάνει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο". Ο χώρος ανήκει στην Τράπεζα Πειραιώς, πρόεδρος του Δ.Σ. της οποίας είναι ο "Ενωσίτης" Μιχάλης Σάλλας. Πληροφορίες αναφέρουν, ωστόσο, ότι την εκμετάλλευση του χώρου επιθυμεί εδώ και χρόνια και ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας.
Για την ιστορία, για την περιοχή "Μπριτάνια", βρήκαμε αναφορές και σ' ένα παλαιότερο δημοσίευμα της εφημερίδας "Ριζοσπάστης": Η «Μπριτάνια», χώρος 33 στρεμμάτων πράσινου γεμάτος από δέντρα, κατά το ήμισυ καταλαμβάνεται από τρία εργοστάσια. Από το δήμο προτείνεται να αποχαρακτηριστεί και από πράσινο να γίνουν σχολεία, αθλητικό κέντρο, νέοι δρόμοι, παρκινγκ και να χτιστεί το ποτάμι «Γιαμπουρλάς», που το διασχίζει". Αυτά...».
Περί σχεδιασμού
Να σημειώσω ότι το ποτάμι που γράφει ο Ριζοσπάστης είναι ουσιαστικά παραπόταμος του Ποδονίφτη, χωρίς τρεχούμενο νερό. Έχει σχεδόν στερέψει και μαζεύει νερό μόνο όταν βρέχει έντονα... Μιλάμε για ένα πολύ μικρό κομμάτι το οποίο με τον κατάλληλο σχεδιασμό δεν θα αποτελέσει εμπόδιο.... Μιας και αναφέρομαι για σχεδιασμούς να σημειώσω πως δεν ξέρω αν έχει γίνει κάποιος επίσημος χειρισμός της υπόθεσης από τη Μαμά ΑΕΚ σε συνεργασία με την άμεσα ενδιαφερόμενη ΠΑΕ αλλά και ΚΑΕ. Αν όντως έχει γίνει κάτι τέτοιο, αν το θέμα δηλαδή έχει φτάσει μέχρι το γραφείο του Αγιοστρατίτη που είναι γάτα σε κάτι τέτοιο, σας λέω μόνο το εξής: Μπορεί να μην ισχύει αυτό που είπε ο Αδαμίδης για γήπεδο μπάσκετ στο χώρο της Μπριτάνια. Ο χώρος είναι τεράστιος μεγαλύτερος κατά πολύ από το χώρο που βρίσκεται σήμερα πια εγκαταλελειμμένο και διαθέσιμο για τις ανώμαλες διαθέσεις μελισσουργών και οικοδόμων γήπεδο της ΑΕΚ. Θα μπορούσε κάλλιστα ο χώρος να είναι ενιαίος να δημιουργηθεί δηλαδή παρακαμπτήριος δρόμος για να ενώνει τη Νέα Φιλαδέλφεια με τη Νέα Ιωνία... Η Χρυσοστόμου Σμύρνης δηλαδή να πάψει να υφίσταται και να αποτελέσει κομμάτι εδάφους του ενιαίου αθλητικού κέντρου της ΑΕΚ. Αυτό γίνεται στο πιτς φυτίλι... Με τη συνδρομή του Δήμου φυσικά... Και εδώ ανοίγει άλλο κεφάλαιο. Τεράστιο. Με το πλέον θετικό στοιχείο βέβαια τη συνένωση των Δήμων Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας. Θα σας πω κάτι. Οι Χαλκηδονιώτες αγαπούν και σέβονται την ΑΕΚ πολύ περισσότερο από τους Φιλαδελφειώτες. Τόσο σε απλό επίπεδο πολιτών όσο και σε επίπεδο Αρχής. Ο Δήμος Νέας Χαλκηδόνας έχει μάλιστα σύμβολο του τον δικέφαλο αετό. Στη Νέα Φιλαδέλφεια ακόμη και στις τοπικές εφημερίδες, ακόμη και στα συμβούλια του Δήμου δεν υπάρχει ΑΕΚ. Μόνο Ιωνικός, Φ.Ε.Α και Άτταλος... Είναι απίθανο... Πριν κλείσω για το χωροταξικό του γηπέδου να επαναλάβω αυτό που είχα γράψει και τότε. Το γήπεδο ήταν χτισμένο κάθετα κοιτώντας το από την Σμύρνης. Τώρα με την προσθήκη του χώρου της Μπριτάνια (σύνολο και των δύο οικοπέδων σχεδόν 60 στρέμματα!!!) θα μπορούσε να γίνει οριζόντια... Όλα αυτά θα σας τα εξηγήσω με λεπτομέρειες και αποκαλύψεις σε επόμενα κείμενα...
Ο νέος Δήμαρχος
Το πιο σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι ο νέος Δήμαρχος που θα προκύψει από τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές. Η στάση της ΑΕΚ σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα κριθεί ιστορικά. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Δεν χωράει λάθος υπολογισμό, ούτε λάθος εκτίμηση όπως τότε που αδειάσαμε το Μελισσανίδη για τα μάτια του δικού μας παιδιού, τότε δηλαδή που άρχιζε η ΟΔΔΥσεια της ΑΕΚ. Κάτι που ακούγεται περί υποστήριξης του γνωστού «Κόντος - θρησκεία ΠΑΟ 13» μόνο σαν ανέκδοτο μπορώ να το εκλάβω. Είναι αδιανόητο να παραμείνει Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας Παναθηναϊκός. Τέλος σας παραθέτω ρεπορτάζ από τo aek365.gr για δηλώσεις που έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Τομπούλογλου επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Καλημέρα Όμορφη Πόλη».
«Με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρου Αδαμίδη για το θέμα της κατασκευής γηπέδου της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια, ο υποψήφιος Δήμαρχος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας Χάρης Τομπούλογλου δήλωσε χαρακτηριστικά «Η επιστροφή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκτός από κοινή επιθυμία μας , είναι αναγκαιότητα για την πόλη μας. Όλοι μας οφείλουμε να συνεργαστούμε με την διοίκηση της ερασιτεχνικής και της ΠΑΕ ΑΕΚ ώστε με σεβασμό στο περιβάλλον και τον οικιστικό ιστό της Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, να δημιουργηθεί το νέο σπίτι της ΑΕΚ στη φυσική της έδρα που την γέννησε, τη Νέα Φιλαδέλφεια. Η νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 μαζί με όλες τις δημοτικές παρατάξεις, οφείλει να βοηθήσει δημιουργικά και να πρωτοστατήσει στην ανέγερση του γηπέδου. Για εμάς, το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι προτεραιότητα, ανάγκη, ιδέα».
Σας παρακαλώ πολύ για ανατρέξτε στη λίστα με τα ονόματα των 131 που είχαν προσφύγει στο ΣτΕ όταν γκρέμισε το γήπεδο ο Γρανίτσας για να μη γίνει γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και αν δεν βρείτε μέσα στη λίστα το όνομα Τομπούλογλου εμένα να μου τρυπήσετε τη μύτη..."
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Ε Ν Ω Σ Η Σ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΡΙΤΑΝΙΑ .ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ 30.000 ΘΕΣΕΩΝ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ 131 ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ .ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΑΕΚ Η ΑΕΚ ΘΕΛΕΙ ΠΝΟΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΑ ΜΕ ΓΗΠΕΔΟ 45.000 ΘΕΣΕΩΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 30.000 ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ? Η Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΓΗΠΕΔΟ 30.000 ΘΑ ΕΙΧΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ 45.000 ΘΕΣΕΩΝ ΤΟ ΝΕΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΕΚ
ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ 60 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ 45.000 ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 30.000 Η 45.000 ΘΕΣΕΩΝ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΩΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΑ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΓΗΠΕΔΟ 30.000 ΘΕΣΕΩΝ .ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΚΑΘΕ ΣΚΕΨΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝΕ .ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ
EΠΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ Ο ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ ΚΑΙ 131 ΠΡΟΝΟΜΟΙΟΥΧΟΙ ( ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ , ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΚΛΠ ) ΣΤΟ ΣΤΕ Ο ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΑΕ - ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ . ΤΩΡΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΡΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΑΛΣΟΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΜΠΡΙΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ
de diafwnw se tipota aderfe...!alwste notios eimai egw dipla apo to ellhniko menw...kai de mporw na dianohthw pws tha einai na mh blepw h estw na myrizw thalassa....katholou de tha me xalage megalo podosfairiko ghpedo me thea thalassa....kai ena terastio dikefalo na thymizei apo makria sta ploia....POU AKRIBWS ERXONTAI!!!!!
SE OLLA AFTA POU GRAFEIS TOOLAEK I DIMOTIKI ARHI ITAN ME TIN PLEVRA TON OMADON. EDO O TOTE DIMARHOS EKANE PROSFIGI ENANTION TIS AEK. PANTOS KAI EMEIS KOLIMENOI IMASTE. GIATI AFOU DE MAS GOUSTAROUN STI GITONIA AS ANTALAJOUME TO XORO ME TIS EGGATASTASEIS TOU ELLINIKOU NA VLEPOUME KAI THALASA. ALLOSTE KAI TO PERA STIN KONSTANTINOUPOLI PARATHALASIO ITAN
RE LOUSTH MOU TI PAIXNIDIA PAIZONTAI PIA EIS BAROS THS AEK! KAI POSO EUKOLA EXOUN GINEI TA KATWTHI....A. TO KARAITAVLI APO ETHNIKO STADIO EN MIA NYKTI DOTHHKE STO XOXOXO!KAI O GAYROS EKEAN EGHPEDO AFHNONTAS ETHNIKO ALLA KAI TA ALLA SWMATIA STIBOU KLP XWRIS GHPEDO!OLOS H PEIRAIAS PLEON DEN EXEI GHPEDO B. STOU RENTH O GAYROS KANEI OOOOOTI GOUSTAREI...ME THN PROFASH OTI AN EIMASTE EMEIS EKEI THA SYNTHROUNTAI TA KLEISTA KLP....TOU EXOUN ANOIXEI TELEIWS TA PODIA OLOI!!!OPOTE KAI PROPONHTIKO EXEI KAI KLEISTA EXEI.... C. O FASOULAS XARIZEI TO DELFINARIO.....AYTO EINAI APO TA ANOIKOUSTA!!!!!!ETSI GIA PLAKA....! DE PAW KAN SE THEMATA GHPEDOU AEL , PHLAIAS KLP..... PAIDIA KATI PREPEI NA KANOUME.....AS PAEI TO SXEDIO STHN POLITEIA....KAI AN DHMIOURGHTHEI OPOIODHPOTE THEMA (EFOSON BEBAIA THA THROUME OLES TIS OIKOLOGIKES KLP PARAMETROUS...MPLIAX...) PREPEI NA GINEI TETOIO... ΣΥΝΕΧΕΙΑ SULLALHTHRIO POU NA SYGKRINETAI ME TO ANTISTOIXO GIA TH MAKEDONIA STA 90S!KAI LIGA LEW.....! ELEOS PIA!!!!!