Στα 800 εκατ. ευρώ εκτιμάται η ζημιά που θα έχει η Ligue 1 από την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, όπως υποστήριξε ο Ζαν Μισέλ Ολάς.
Σε δηλώσεις του, στο Canal Football Club, ο διοικητικός ηγέτης της Λιόν τόνισε: "Όταν βλέπουμε τι συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, δεν κατάλαβα γιατί δεν μπορούσαμε να ξαναπαίξουμε. Είναι μία αναγκαιότητα, γιατί η UEFA το ζήτησε και η Γαλλία ξεχώρισε, λαμβάνοντας μια αντίθετη και ασαφή απόφαση. Η Λίγκα δεν πρέπει και δεν μπορεί να απορρίπτει αυτήν την άποψη εκ των προτέρων. Πρέπει να σταματήσει να παίρνει αποφάσεις χωρίς να σκέφτεται. Το λειτουργικό έλλειμμα είναι περίπου 800 εκατομμύρια ευρώ. Πρέπει να μείνουμε στο τραπέζι και να σκεφθούμε το γενικό καλό του ποδοσφαίρου, και επομένως των συλλόγων".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!