0 ΣΧΟΛΙΑ

Καταγγελία κατά Μαρινάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ

Η καταγγελία έγινε προκειμένου να ελεγχθούν συμπεριφορές ανεξαρτήτως από τις διώξεις στην ποινική δικαιοσύνη και τα προβλεπόμενα στους οικείους νόμους ποινικά αδικήματα

Η εφημερίδα LIVE SPORT σε δημοσίευμά της αποκαλύπτει το περιεχόμενο της καταγγελίας που έχει καταθέσει, από τις 20 Μαΐου, στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τονίζουν ότι υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν ληφθεί υπόψη και αναφέρουν πως "… η παρούσα αναφορά υποβάλλεται προκειμένου να ελεγχθούν συμπεριφορές ανεξαρτήτως από τις διώξεις στην ποινική δικαιοσύνη και τα προβλεπόμενα στους οικείους νόμους ποινικά αδικήματα".

Τρία είναι τα σημεία στα οποία εστιάζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα

-Κάνουν λόγο για παρέμβαση με αθέμιτες ενέργειες στην υπόθεση Εθνικού Γαζώρου-Τυρνάβου αναφέροντας πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρενέβη αθέμιτα προς τον νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, Θόδωρο Κουρίδη, με σκοπό τον καθορισμό αποφάσεων των αρμοδίων επιτροπών της ομοσπονδίας.

-Κατηγορούν τον Ολυμπιακό για εκβίαση παραθέτοντας σημεία από το πόρισμα Κορέα που όπως αναφέρουν από τον ΠΑΟΚ αποδεικνύουν ότι οι διαιτητές υφίσταντο τρομοκρατία από στελέχη του Ολυμπιακού.

-Αποδίδουν στον Ολυμπιακό την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης απαριθμώντας ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά της, όπως ο έλεγχος αγορών, η διείσδυση στην οικονομική ζωή, η κατανομή της εργασίας, η διαπλοκή με τη δημόσια διοίκηση, τη δικαιοσύνη, τα ΜΜΕ και τους παράγοντες της οικονομίας και της πολιτικής ζωής και η εξουδετέρωση της πολιτειακής αντίδρασης με εκφοβισμό ή διαφθορά.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ