Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πρόστιμο στη γυναικεία ομάδα της Άρσεναλ επειδή απέλυσε προπονητή με αυτισμό

Η FA τιμώρησε με πρόστιμο 50.000 ευρώ το γυναικείο τμήμα του συλλόγου για διακρίσεις με βάση την αναπηρία πρώην προπονητή, ο οποίος απολύθηκε έχοντας διαγνωστεί με αυτισμό


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η υπόθεση απόλυσης του Ρόμπιν Κάρπεντερ από το 2014 βαραίνει οικονομικά και συμβολικά την Άρσεναλ και συγκεκριμένα το γυναικείο τμήμα της ακόμη και σήμερα.

Ο Άγγλος προπονητής δούλευε για μια επταετία στον σύλλογο ως coach της Κ-15 γυναικών, αλλά η διοίκηση προέβη στην αποπομπή του, με τον τεχνικό να ισχυρίζεται πως αυτό συνέβη μόλις αφότου έμαθε ότι πάσχει από αυτισμό.

Ο τότε τεχνικός διευθυντής Τζον Μπάιερ και η αναπτυξιακή μάνατζερ Κλερ Γουίτλεϊ κατηγορήθηκαν ως οι ιθύνοντες της απόλυσης, η οποία βασιζόταν σε διακρίσεις με κριτήριο την αναπηρία, με τους Κανονιέρηδες να έρχονται σε συμβιβασμό το 2015 πληρώνοντας πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Πλέον, η τιμωρία επήλθε και από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έστω και καθυστερημένα, επιβάλλοντας πρόστιμο στην Άρσεναλ γυναικών ύψους 50.000 ευρώ, καθώς επίσης και την υποχρέωση να περάσουν τα στελέχη της από εκπαιδευτικό πρόγραμμα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ