1 ΣΧΟΛΙΑ

Με συντηρητικό πρόγραμμα θα πάει ο Γαλανόπουλος

Ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ, υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να φανεί η πορεία της αποθεραπείας του και κρίθηκε ότι πρέπει να πάει πιο συντηρητικά, προς αποφυγή κάθε ρίσκου – Μπήκαν Οικονόμου & Κλωναρίδης

Η επέμβαση στον Κώστα Γαλανόπουλου και η αποθεραπεία την οποία είχε κάνει, μαζί με την ατομική προπόνηση που ακολουθούσε ο ίδιος (το προηγούμενο διάστημα), κύλησαν καλά. Το πρόβλημα για τον διεθνή μέσο, είναι πως η όλη προσπάθεια επανόδου, έπεσε πάνω στην... καραντίνα και στα μέτρα της πανδημίας εκείνο το διάστημα, με αποτέλεσμα ο παίκτης να μην μπορεί να γυμναστεί όπως έπρεπε ελεύθερα και στους χώρους που απαιτούνταν για να είναι έτοιμος το ταχύτερο δυνατό. Έτσι, έμεινε κάπως πίσω. Ο Γαλανό, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα πλέον, αλλά μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε για να φανεί η πορεία της αποθεραπείας του (τον είδε και ο κ. Νικολάου σήμερα), αποφασίστηκε να πάει πιο συντηρητικά μετά την επέμβαση του, για να μην ρισκάρει το παραμικρό. Και να είναι 100% έτοιμος, όταν πρέπει. Έτσι, θα συνεχίσει σε ένα δικό του πρόγραμμα εκγύμνασης, πιο συντηρητικό, και μόλις πάρει το ΟΚ από το ιατρικό τιμ και μόλις μπει και ο ίδιος στο 100% θα τεθεί στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα. Χωρίς καμία βιασύνη και χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Από εκεί και πέρα, στην σημερινή προπόνηση, μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς όπως αναμενόταν Μάριος Οικονόμου και Βίκτωρ Κλωναρίδης, στο… φουλ γυμνάστηκε για ακόμα μια μέρα και ο Νέλσον Ολιβέιρα, ενώ την ίδια ώρα ρυθμούς ανεβάζει και ο Σέρχιο Αραούχο που δεν κρατιέται!

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Κώστας Γαλανόπουλος και Χρήστος Αλμπάνης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο Σέρχιο Αραούχο συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και οι Μάριος Οικονόμου και Βίκτωρ Κλωναρίδης.

Αύριο οι παίκτες θα προπονηθούν χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, στις 17.00 και στις 18.00.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Manos_AEK21 - 27/5/2020 22:23

Γερό δυνατό να είναι το παλικάρι.... Μεγάλο στοίχημα θα είναι η επιστροφή του μετά τον τραυματισμό που είχε...

ΕΠΟΜΕΝΟ